Εκτός Σέλτικς ο Μπερντ με απόφαση του

Εκτός Σέλτικς ο Μπερντ με απόφαση του

Gazzetta team
Εκτός Σέλτικς ο Μπερντ με απόφαση του

bet365

Την απόφαση να τεθεί εκτός Σέλτικς μέχρι νεωτέρας πήρε ο Τζαμπάρι Μπερντ, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της κοπέλας του.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τον Τζαμπάρι Μπερντ.

Ο φόργουορντ των Σέλτικς τέθηκε εκτός ομάδας από επιλογή του, καθώς κατηγορείται για απαγωγή και ξυλοδαρμό της κοπέλας του. Ο παίκτης περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Κατά την διάρκεια της ακρόασης στο δικαστήριο, η σύντροφος του παίκτη ισχυρίστηκε ότι ο Μπερντ προσπάθησε 12 φορές να την πνίξει, ενώ όταν εκείνη προσπάθησε να το σκάσει, αυτός την άρπαξε από τους αστραγάλους και την έσυρε μακριά από την πόρτα.

«Θα μείνω για λίγο εκτός ομάδας για να αντιμετωπίσω τα νομικά και ιατρικά μου ζητήματα. Θέλω να απολογηθώ στην ομάδα μου, στην οικογένειά μου, στους συμπαίκτες μου, στους φιλάθλους και σε ολόκληρο το ΝΒΑ. Οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν λένε όλη την ιστορία. Δεν είμαι υποστηρικτής της βίας απέναντι στις γυναίκες. Εύχομαι πως στο μέλλον θα καταφέρω να κερδίσω την εμπιστοσύνη όλων», ήταν τα λόγια του Μπερντ.

 

NBA Τελευταία Νέα