«Νυστέρι» για τον Μπούκερ, χάνει το training camp!

«Νυστέρι» για τον Μπούκερ, χάνει το training camp!

Gazzetta team
«Νυστέρι» για τον Μπούκερ, χάνει το training camp!

bet365

Ο Ντέβιν Μπούκερ θα περάσει την πόρτα τη χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί του χέρι, ενώ παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Αμερικανός σταρ των Φίνιξ Σανς θα χάσει σίγουρα το training camp της ομάδας του, το οποίο ξεκινάει στις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα προλάβει την έναρξη της φετινής σεζόν.

Κάτι που θα γίνει γνωστό αμέσως μετά την επέμβαση που θα υποβληθεί (10/9). Την είδηση για το... νυστέρι του Μπούκερ αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Arizona Sports 98,7» με τον 21χρονο σέντερ να... κουβαλάει το συγκεκριμένο πρόβλημα από το τέλος της περασμένης σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχασε τα 12 τελευταία ματς της regular season ενώ προηγουμένως φορούσε προστατευτικό νάρθηκα. Ο 21χρονος Μπούκερ που υπέγραψε πρόσφατα max extension έναντι 158 εκατομμυρίων δολαρίων για πέντε χρόνια, μέτρησε την περασμένη σεζόν 24,9 πόντους, 4,7 ασίστ και 4,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

 

NBA Τελευταία Νέα