Υπόκλιση Γκριν σε ΛεΜπρόν: «Παράδειγμα προς μίμηση!»

Νίκος Καρφής
Υπόκλιση Γκριν σε ΛεΜπρόν: «Παράδειγμα προς μίμηση!»

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν εκθείασε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τονίζοντας πως θα πρέπει όλοι οι παίκτες να ακολουθήσουν το παράδειγμα του.

Μπορεί να έχουν ανάψει πολλές φορές τα... αίματα μεταξύ του Ντρέιμοντ Γκριν και του ΛεΜπρόν Τζέιμς κατά τη διάρκεια των τελικών των τελευταίων χρόνων (στα Ουόριορς-Καβς), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός.

Γαλλία – Ολλανδία με Επιστροφή στοιχήμστος, αν ο Πογκμπά σημειώσει το πρώτο γκολ τυ αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο παίκτης των Ουόριορς «εκθείασε» τον Βασιλιά, τονίζοντας πως δείχνει τον δρόμο σε πολλούς νέους παίκτες

«Δείτε τον ΛεΜπρόν όλα αυτά τα χρόνια, τον τρόπο που παίζει, που διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις του, τον τρόπο χτίζει το σώμα του. Δείχνει τον δρόμο, όχι μόνο σε μένα αλλά και στους νεότερους παίκτες. Παλεύω στο παρκέ. Ακόμα και με τον αδελφό μου να έπαιζα, θα ήθελα να του πάρω το κεφάλι. Εκτός γηπέδων όμως, είναι ένας τύπος που παρακολουθώ και βλέπω αυτά που κάνει.

Είναι τρελό να μην ακολουθήσεις το παράδειγμά του ΛεΜπρόν. Πολλές φορές στην ζωή σου δείχνουν κάτι επιτυχημένο και εσύ θες να το διαχωρίσεις κάνοντας κάτι διαφορετικό. Και στο τέλος απλά το καταστρέφεις. Είναι φίλος μου. Θέλω να... μαθαίνω από εκείνον», ανέφερε ο σπουδαίος αμυντικός των πρωταθλητών.

 

NBA Τελευταία Νέα