Κάρτερ: «Κάποιοι θα πουν ότι είμαι γέρος»!

Κάρτερ: «Κάποιοι θα πουν ότι είμαι γέρος»!

Κάρτερ: «Κάποιοι θα πουν ότι είμαι γέρος»!

bet365

Ο Βινς Κάρτερ υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιο για το μίνιμουμ των βετεράνων με τους Χοκς και ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο πιο υψηλό επίπεδο.

Ο Κάρτερ είναι ο γηραιότερος εν ενεργεία ΝΒΑer αφού τον Ιανουάριο θα σβήσει 42 κεράκια, εξηγώντας πως θέλει να είναι απόλυτα έτοιμος για το επόμενο βήμα όταν έλθει η ώρα της απόσυρσης από τα παρκέ.

«Ξέρω ότι από τη στιγμή που συνεχίζω να παίζω, τα media και οι φίλαθλοι μπορούν να είναι σκληροί απέναντί μου και να πουν ότι είμαι γέρος, ότι παίζω απέναντι σε παιδιά με τη μισή μου ηλικία, ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι καν εδώ. Αυτός όμως είναι ο στόχος μου! Να αποδείξω ότι μπορώ να το κάνω... Δουλεύω πολύ πνευματικά και σωματικά ώστε να είμαι έτοιμος. Αγαπώ να παίζω! Έχω τη νοοτροπία ενός νεαρού σε ένα κορμί 40άχρονου... Τώρα που είμαι κοντά στο τέλος, όποτε έλθει αυτό, θέλω να είμαι σίγουρος πως όταν κλείσει η πόρτα και αφήσω τα παπούτσια μου στα αποδυτήρια ή όπου εγώ αποφασίσω, να είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα»

 

NBA Τελευταία Νέα