Μπέβερλι: «Οι Κλίπερς είναι η καλύτερη ομάδα του Λος Άντζελες!»

Μπέβερλι: «Οι Κλίπερς είναι η καλύτερη ομάδα του Λος Άντζελες!»

Gazzetta team
Μπέβερλι: «Οι Κλίπερς είναι η καλύτερη ομάδα του Λος Άντζελες!»

bet365

Μπορεί οι Λέικερς να απέκτησαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά ο Πάτρικ Μπέβερλι δεν... δίνει σημασία και εξηγεί ότι οι Κλίπερς είναι καλύτεροι!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Μιλώντας στο «clutchpoints» ο πάλαι ποτέ γκαρντ του Ολυμπιακού υποστήριξε θερμά τους Κλίπερς ως την καλύτερη ομάδα του Λος Άντζελες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο τρόπος με τον οποίο έχει φτιαχτεί η ομάδα μας, το βάθος που έχουμε στο ρόστερ, τα πάντα. Είμαστε καλύτεροι. Κάθε βράδυ θα δίνουμε τα πάντα ώστε να καταφέρουμε να μπούμε στα playoffs! Σίγουρα ήμαστε η καλύτερη ομάδα τους Λος Άντζελες...»

Ο Μπέβερλι πέρυσι ήταν ο μεγάλος άτυχος των Κλίπερς αφού τραυματίστηκε τον Νοέμβριο με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Πάντως στα 11 παιχνίδια του ως παίκτης των Κλίπερς μέτρησε κατά μέσο όρο 12,2 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα