Πόρτερ: «Κατά λάθος το like για τον Ντόντσιτς»!

Πόρτερ: «Κατά λάθος το like για τον Ντόντσιτς»!

Πόρτερ: «Κατά λάθος το like για τον Ντόντσιτς»!

bet365

Ο Μάικλ Πόρτερ τζούνιορ κλήθηκε να σχολιάσει τον ντόρο που προέκυψε για το like σε σχόλιο που έκανε κι αποκαλούσε τον Ντόντσιτς ως... υπερτιμημένο.

Ο ρούκι των Νάγκετς και νούμερο 14 στο εφετινό Draft πάτησε like σε σχόλιο στο Instagram που ανέφερε ότι ο Λούκα Ντόντσιτς είναι «υπερτιμημένος», προκαλώντας την αντίδραση του πρώην συμπαίκτη του Σλοβένου στη Ρεάλ, Ντίνο Ράντοντσιτς, που εξήγησε από την πλευρά του πως «ο MVP της Euroleague δεν μπορεί να είναι υπερτιμημένος. Ένας τραυματισμένος παίκτης, που δεν έχει παίξει 5 παιχνίδια στο κολέγιο, όμως, μπορεί να είναι».

Ο Μάικλ Πόρτερ τζούνιορ ανέφερε στο περιθώριο της φωτογράφισης των rookies πως «πιστέψτε το ή όχι, σκρόλαρα σε ένα ποστάρισμα για τον Rookie της Σεζόν και κατά λάθος έκανα like σε ένα σχόλιο. Είναι ο MVP της EuroLeague και τον σέβομαι! Πλησίασα τον Ντόντσιτς και του εξήγησα πως ήταν 100% παρεξήγηση! Του είπα μάλιστα πως ανυπομονώ να τον δω στη λίγκα. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι φίλαθλοι, απλώς ήθελα να είμαι ξεκάθαρος απέναντί του. Ήταν 100% κατά λάθος».

Παράλληλα εξήγησε πως αισθάνεται καλά μετά από την δεύτερη επέμβαση στη μέση κι ελπίζει να είναι έτοιμος στα μέσα Οκτωβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα