Σκέψεις για trade του Μίντλετον οι Μπακς και στο βάθος... Λέοναρντ!

Σκέψεις για trade του Μίντλετον οι Μπακς και στο βάθος... Λέοναρντ!

Γιώργος Κούβαρης
Σκέψεις για trade του Μίντλετον οι Μπακς και στο βάθος... Λέοναρντ!

bet365

Οι Μιλγουόκι Μπακς άρχισαν να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν άμεσα trade τον Κρις Μίντλετον, αρκεί βέβαια να πάρουν τα κατάλληλα ανταλλάγματα.

Στο Μιλγουόκι θέλουν να αλλάξουν επίπεδο και δίπλα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βάλουν έναν ακόμα All Star παίκτη προκειμένου γίνουν οι Μπακς διεκδικητές του τίτλου.

Σύμφωνα με το ESPN και τους Ζακ Λόου και Μπράιαν Ουίντχορστ, τα «Ελάφια» έχουν σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να μπει στο «trading block» ο Κρις Μίντλετον.

Μεγάλος στόχος των Μπακς δεν είναι άλλος από τον Καουάι Λέοναρντ, αφού στο πρόσωπό του βλέπουν τον επόμενο All Star της ομάδας μαζί με τον Γιάννη.

Επίσης δεν θέλουν να χάσουν τον Μίντλετον χωρίς... αντάλλαγμα αφού το καλοκαίρι του 2019 υπάρχει οψιόν ανανέωσης του παίκτη έναντι 13 εκατομμυρίων δολαρίων για την σεζόν 2019-2020.

Και στους Μπακς ξέρουν καλά ότι ο Μίντλετον θα μπορέσει να βρει πολλά περισσότερα χρήματα ως free agent...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα