Η πεντάδα που... άφησε στο draft το Μπρούκλιν!

Γιώργος Κούβαρης
Η πεντάδα που... άφησε στο draft το Μπρούκλιν!

bet365

Οι Μπρούκλιν Νετς θα μπορούσαν να... κρατήσουν κάποια draft picks και η ιστορία να είχε γραφτεί διαφορετικά αν είχαν επιλέξει παίκτες όπως οι Λίλαρντ, Μπράουν, Κούζμα, Γκριν και φέτος ο Σέξτον.

Πόσο διαφορετικοί θα ήταν οι Μπρούκλιν Νετς αν δεν είχαν κάνει την ανταλλαγή του 2013 με τους Σέλτικς ή το 2012 με τους Μπλέιζερς ή το 2011 με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς...

Έχουμε και λέμε:

Στις 23 Φεβρουαρίου 2011 οι Νετς πήραν τους... Μπράνταν Ράιτ και Νταν Γκάτζουριτς από τους Ουόριορς για τον Τρόι Μέρφι και ένα draft pick δεύτερου γύρου το 2012. Μαντέψτε: Το draft pick ήταν ο Ντρέιμοντ Γκριν!

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στις 15 Μαρτίου 2012 οι Νετς πήραν τον Τζέραλντ Ουάλας από τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς και έδωσαν τον Μεμέτ Οκούρ, τον Σέιν Ουίλιαμς και ένα draft πρώτου γύρου την ίδια χρονιά: Το draft pick στο νούμερο 6 ήταν ο Ντάμιαν Λίλαρντ.

Και πάμε στο μεγάλο trade του 2013: Οι Νετς πήραν από τους Μπόστον Σέλτικς τους Πολ Πιρς, Κέβιν Γκαρνέτ, Τζέισον Τέρι και Ντι Τζέι Ουάιτ ένα draft β' γύρου για το 2017 (σ.α. Σάσα Βεζένκοφ!) και έδωσαν τους Τζέραλντ Ουάλας, Κρις Χάμφρις, Κιθ Μπόγκανς, Μαρσόν Μπρουκς και Κρις Τζόζεφ! Όσο για τα draft picks; Το pick του α' γύρου το 2014 (Τζέιμς Γιανγκ), το pick του α' γύρου του 2016 (Τζέιλεν Μπράουν), δύο draft picks του α' γύρου το 2017 (Μαρκέλ Φουλτζ, Κάιλ Κούζμα) όπως και το φετινό draft pick (Κόλιν Σέξτον).

 

NBA Τελευταία Νέα