Μπάρκλεϊ: «Ο Ντόντσιτς είχε χάλια ανταγωνισμό»!

Gazzetta team
Μπάρκλεϊ: «Ο Ντόντσιτς είχε χάλια ανταγωνισμό»!

bet365

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ εξακολουθεί να αμφιβάλει για τον Λούκα Ντόντσιτς κι εξήγησε τον λόγο που δεν θα τον επέλεγε στις πρώτες θέσεις του Draft.

O Σλοβένος σούπερ σταρ ετοιμάζεται να ανοίξει τα... φτερά του για το ΝΒΑ, τα mock drafts τον φέρνουν ψηλά στη διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής ωστόσο ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ έχει τις αμφιβολίες του και τις εξέφρασε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο! Ο «Σερ» φιλοξενήθηκε στο podcast του Σκοτ Πόλαρντ και τα σχόλιά του δεν αφήνουν οποιαδήποτε παρερμηνεία σχετικά με τις απόψεις του για τον Ντόντσιτς.

«Δεν εμπιστεύομαι ιδιαίτερα τον διεθνή ανταγωνισμό. Έχουμε, λοιπόν, να κάνουμε με ένα παιδί 18 χρονών που αναδείχτηκε MVP. Λοιπόν, αυτό μου λέει ότι είχε χάλια ανταγωνισμό! Ουδείς σε ηλικία 18 ετών δεν μπορεί να κυριαρχεί απέναντι σε έτοιμους παίκτες, ανεξάρτητα με το πόσο κακοί είναι αυτοί. Ρίξτε μια ματιά τα προηγούμενα χρόνια στο ΝΒΑ. Βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο για περισσότερο από 30 χρόνια. Υπάρχει μόνο ένας 18άχρονος που μπορείς να πεις ότι ήταν πραγματικά σπουδαία υπόθεση. Μιλάω, φυσικά, για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς! Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι ο πραγματικά σπουδαίος Κόμπι Μπράιαντ δεινοπάθησε τα πρώτα χρόνια. Ο Κέβιν Γκαρνέτ; Το ίδιο. Επιμένουν να λένε ότι ο Ντόντσιτς βγήκε MVP στα 18 του όμως εγώ δεν θα τον επέλεγα στο Νο.1 ή το Νο.2».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα