Η μαγική εμφάνιση του Ντουράντ (vid)

Η μαγική εμφάνιση του Ντουράντ (vid)

bet365

Εξωπραγματικός ήταν κόντρα στους Καβαλίερς ο Κέβιν Ντουράρντ με τον φόργουορντ των Ουόριορς να πετυχαίνει ρεκόρ καριέρας στα Playoffs με 43 πόντους και να οδηγεί τους πολεμιστές στο 3-0.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, αν o Παπανικολάου σημειώσει τουλάχιστον 12 πόντους στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όταν σε μια βραδιά που ο Κάρι έχει μόλις 1/10 τρίποντα η λογική λέει πως οι Ουόριορς θα έχαναν, ειδικά σε τελικούς ΝΒΑ. Η λογική όμως πήγε περίπατο σήμερα στο Κλίβελαντ και για την ακρίβεια την πήγε περίπατο ο Κέβιν Ντουράντ. Ο KD ήταν απολαυστικός απέναντι στους Καβαλίερς και οδήγησε τους... πολεμιστές στο 3-0 που ουσιαστικά τους δίνει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και τρίτο τα 4 τελευταία χρόνια, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ανατραπεί τέτοιο αυτό το 3-0.

Όσον αφορά τον Ντουράντ, όπως σας είπαμε ήταν απολαυστικός. Σε 43 λεπτά συμμετοχής είχε 43 πόντους κάνοντας ρεκόρ καριέρας σε playoffs και μάλιστα με πολύ καλά στατιστικά. Συγκεκριμένα είχε 9/14 δίποντα, 6/9 τρίποντα με το τελευταίο να το ρίχνει από το... σπίτι του και να δίνει ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του και 7/7 βολές. Επίσης είχε 13 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1 κλέψιμο.

 

NBA Τελευταία Νέα