Σέλτικς - Καβαλίερς 79-87 (vid)

Gazzetta team
Σέλτικς - Καβαλίερς 79-87 (vid)

bet365

Οι Καβαλίερς, έκαναν το μπρέικ στην έδρα των Σέλτικς, επικράτησαν με 79-87 κάνοντας το 4-3 στη σειρά και πήραν την πρόκριση για τους τελικούς του ΝΒΑ! Τρομερός και πάλι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που τελείωσε το ματς με 35 πόντους, 15 ριμπάουντ κι 9 ασίστ!

Το όνειρο των Σέλτικς για επιστροφή στους τελικούς του ΝΒΑ, έμεινε... όνειρο! Την μεγαλύτερη ευθύνη γι' αυτό φέρει φυσικά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος ήταν για ακόμα μια φορά καταπληκτικός κι οδήγησε την ομάδα του Κλίβελαντ στη νίκη με 87-79 στο Garden και ταυτόχρονα στους τελικούς του ΝΒΑ για 4η συνεχόμενη σεζόν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με... φόρα στην αναμέτρηση έχοντας και τον κόσμο να τους βοηθάει αρκετά, ωστόσο ο ΛεΜπρον δεν άργησε να μπει στην εξίσωση της αναμέτρησης και να καλύψει και το κενό του Λοβ που απουσίασε. Οι Καβαλίερς, πήραν το προβάδισμα για πρώτη φορά 5 λεπτά πριν το τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου (53-51), με τους Σέλτικς να ξεκινούν το τελευταίο δωδεκάλεπτο όμως μπροστά στο σκορ με 64-61.

Μοιραίος για την ομάδα της Βοστώνης που τελικά λύγισε, ήταν ο Ροζίερ ο οποίος τα... έσπασε με 0/10 τρίποντα, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους Καβς να καθαρίσουν το παιχνίδι.

Κορυφαίος φυσικά ήταν ο Λεμπρόν με 35 πόντους (9/16δ., 3/8τρ., 8/11β.) 15ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 κόψιματα, αλλά και 9 λάθη. Τον ακολούθησε ο Γκριν με 19 πόντους.

Για τους Σέλτικς πρώτος σκόρερ ήταν ο Τέιτουμ με 24 πόντους, με τον Χόρφορντ να ακολουθεί με 17 πόντους.

Κάπως έτσι, οι Καβαλίερς, πήραν μια δύσκολη πρόκριση για τους τελικούς του ΝΒΑ και πλέον περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους ο οποίος θα προκύψει μετά και το Game 7 των Ρόκετς με τους Ουόριορς.

Τα δωδεκάλεπτα: 26-18, 43-39, 56-59, 79-87

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα