Λου: «Δεν θα τα παρατήσουν έτσι εύκολα οι Ράπτορς»

Λου: «Δεν θα τα παρατήσουν έτσι εύκολα οι Ράπτορς»

Λου: «Δεν θα τα παρατήσουν έτσι εύκολα οι Ράπτορς»

bet365

Ο Ταϊρόν Λου μίλησε για το επόμενο ματς των playoffs κόντρα στους Ράπτορς και συνέστησε την δέουσα προσοχή αφού θεωρεί ότι δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμα.

Γρανάδα - Ράγιο Βαγιεκάνο με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μπορεί οι Κλίβελαντ Καβαλίερς να βρίσκονται στο 3-0 κόντρα στην ομάδα του Τορόντο και μόλις ένα βήμα πριν από τη πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής ωστόσο ο Τάιρον Λου... τραβάει χειρόφρενο ενόψει του Game 4.

«Δεν ξέρω σε ποιον θα είναι η πίεση. Σίγουρα θα είναι δύσκολο ματς για εκείνους αφού θα έχει τον χαρακτήρα... κερδίζω ή πάω σπίτι μου» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Καβαλίερς και συνέχισε:

«Πρόκειται για μια ομάδα με τεράστια υπερηφάνεια, ενώ είναι πολύ και πολύ καλά προπονημένη. Δεν πρόκειται να τα παρατήσουν έτσι εύκολα. Θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη και να επιστρέψουν στο Τορόντο. Είναι κάτι που το γνωρίζουμε καλά και γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να βγούμε στο παρκέ με την κατάλληλη νοοτροπία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα