Ουόλ: «Ο Μπιλ έκανε σεζόν MVP» (vid)

Ουόλ: «Ο Μπιλ έκανε σεζόν MVP» (vid)

Ουόλ: «Ο Μπιλ έκανε σεζόν MVP» (vid)

bet365

Οι Ουίζαρντς αποκλείστηκαν στα προημιτελικά της Ανατολής από τους Ράπτορς όμως ο Τζον Ουόλ εξήγησε ότι το δίδυμο που έχει δημιουργήσει με τον Μπράντλεϊ Μπιλ θα συνεχίσει να βελτιώνεται.

Οι Ράπτορς έκαναν το 4-2 στη σειρά με την Ουάσιγκτον και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Ανατολής αφήνοντας εκτός συνέχειας τους Ουίζαρντς ενώ ο Τζον Ουόλ στάθηκε στις επιδόσεις του Μπράντλεϊ Μπιλ, ο οποίος πέτυχε 32 πόντους με 6 τρίποντα στο Game 6 με το Τορόντο, έχοντας 22.6 πόντους, 4.5 ασίστ και 4.4 ριμπάουντ μ.ό.

«Έχασα σχεδόν 40 παιχνίδια λόγω τραυματισμού... Έστω κι έτσι οι συμπαίκτες μου ήταν ανταγωνιστικοί και ο Μπραντ έκανε χρονιά MVP. Κράτησε όρθια την ομάδα κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε στα playoffs. Ήταν απογοητευτικό το ότι έχασα τόσους αγώνες... Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι αυτό το καλοκαίρι θα έχουμε την ευκαιρία να βελτιωθούμε. Εγώ κι ο Μπραντ θα συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας. Είναι σημαντικό για το front office να προσθέσει κομμάτια που θα κάνουν το ρόστερ μας καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό».

 

NBA Τελευταία Νέα