Η απίστευτη... διαφωνία Λόουρι – ΝτεΡόζαν (vid)

Αντωνία Σπανού
Η απίστευτη... διαφωνία Λόουρι – ΝτεΡόζαν (vid)

bet365

Οι δύο φίλοι έδωσαν ακόμα μια μοναδική παράσταση, αφού μετά τους 37 πόντους του ΝτεΡόζαν, πρώτα ο Λόουρι είπε ότι είναι απαίσιος φίλος και έπειτα διαφώνησαν για το τρόπο που ήρθε η καλή εμφάνιση του ΝτεΜαρ.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις, αν ο Σπανούλης πετύχει τουλάχιστον 4 τρίποντα στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τους δύο παίκτες των Ράπτορς ενώνει μια μοναδική φιλία και αυτό είναι γνωστό. Στην συνέντευξη Τύπου, μετά την νίκη επί των Ουίζαρντς, οι Λόουρι και ΝτεΡόζαν έδωσαν ρεσιτάλ με τις ατάκες τους και τον «καυγά» τους μπροστά στις κάμερες, για τους 37 πόντους του ΝτεΜαρ.

Αρχικά ο Λόουρι αποθέωνε την εμφάνιση του φίλου του, προσθέτοντας πάντως ότι, «είναι τρομερός παίκτης έστω και αν είναι χάλια σαν φίλος», ενώ όταν πήρε τον λόγο ο πρώτος σκόρερ των Ράπτορς και προσπάθησε να εξηγήσει ότι δεν επεδίωξε να σκοράρει απλά του βγήκε καλά το παιχνίδι, ο συμπαίκτης του αντέδρασε με τους δυο τους να προσφέρουν άφθονο γέλιο και να δίνουν ακόμα μια μοναδική «παράσταση» και έξω από το παρκέ.

 

NBA Τελευταία Νέα