Μάτζικ - Ουίζαρντς 101-92

Φώτης Καρακούσης
Μάτζικ - Ουίζαρντς 101-92

bet365

Παρότι αδιάφοροι βαθμολογικά, οι Μάτζικ επικράτησαν των Ουίζαρντς με 101-92 και έκαναν ένα καλό δώρο στους Μπακς καθώς δεν τους έστειλαν επάνω στους Ράπτορς.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Τι και αν βρίσκονταν σε κακή αγωνιστική κατάσταση έχοντας πριν την τελευταία αγωνιστική μόλις 24-57; Οι Μάτζικ υποδέχθηκαν τους Ουίζαρντς και από το ξεκίνημα έδειξαν διάθεση να το παλέψουν και με το παραπάνω. Αυτό και έκαναν, κέρδισαν με 101-92 και έριξαν τους... μάγους στην τελευταία θέση και τους Ράπτορς στον πρώτο γύρο των Playoffs.

Ένα αποτέλεσμα που φαινομενικά συμφέρει και τους Μπακς, αν και η αλήθεια είναι πως και οι Σέλτικς είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Πούρβις με 16 πόντους και τον ακολούθησε ο Χεζόνια με 15, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Μπιρτς με τον πρώην... ερυθρόλευκο σέντερ να έχει 13 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους ο Μικς είχε 18, ο Μόρις 15 και οι Μπιλ και Σατοράνσκι από 13.

 

NBA Τελευταία Νέα