Ίνγκραμ: «Είμαι ευγνώμων που επιτέλους τα κατάφερα»!

Ίνγκραμ: «Είμαι ευγνώμων που επιτέλους τα κατάφερα»!

Ίνγκραμ: «Είμαι ευγνώμων που επιτέλους τα κατάφερα»!

bet365

Ο Αντρέ Ίνγκραμ έκανε το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ έπειτα από 10 χρόνια... προσμονής στην G-League και παραδέχτηκε πως προσπάθησε να απολαύσει κάθε στιγμή στο παρκέ.

Η ιστορία του Αντρέ Ίνγκραμ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ με τους Λέικερς έπειτα από 10 χρόνια στη θυγατρική ομάδα των Καλιφορνέζων στη G-League, έγινε... viral τις τελευταίες ώρες! Στα 32 του χρόνια ο Ίνγκραμ σκόραρε 19 πόντους με 4/5 τρίποντα κόντρα στους Ρόκετς και κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων στο Staples Center, με τον Κρις Πολ να παραδέχεται πως «η ιστορία του είναι ασύλληπτη! Του εξήγησα ότι τον σέβομαι απεριόριστα. Έμεινε για δέκα χρόνια στην G-League κι εν τέλει πήρε την ευκαιρία του κι έπαιξε εξαιρετικά. Είναι πραγματικά ξεχωριστός».

Τι είχε να πει επί του θέματος ο πρωταγωνιστής της ιστορίας; «Ήταν μια εμπειρία ζωής». Ο κόσμος φώναζε ρυθμικά «MVP» για τον Ίνγκραμ, ο οποίος παραδέχτηκε πως «η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη από το ζέσταμα. Το ένιωθες εκεί έξω ότι επρόκειτο για κάτι ξεχωριστό. Όλες αυτές οι φωνές ενώ ήμουν στη γραμμή των βολών... Ήταν τρελό! Έλεγα στον εαυτό μου "βάλε τη βολή! Βάλε τη βολή! Βάλε τη βολή"!». Σύμφωνα μάλιστα με το Elias Sports Bureau, οι μοναδικοί NBAers που πέτυχαν περισσότερους πόντους στο ντεμπούτο τους με τους Λέικερς μετά τη μετακίνηση του οργανισμού στο Λος Άντζελες είναι οι Μάτζικ Τζόνσον (26π.), Νικ Βαν Έξελ και Τζέρι Ουέστ (20π.)!

«Προσπάθησα να το απολαύσω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα καλά αυτά τα 10 χρόνια ή ότι μισώ αυτό το διάστημα της ζωής μου. Απόλαυσα το διάστημα που βρέθηκα στην G-League και έχω καλή σχέση με όλους τους συμπαίκτες μου. Φυσικά πέρασε από το μυαλό μου το ενδεχόμενο να μην παίξω ποτέ στο ΝΒΑ. Πλέον είμαι ευγνώμων που επιτέλους τα κατάφερα».

 

NBA Τελευταία Νέα