Μπλέιζερς - Τζαζ 102-93

Φώτης Καρακούσης
Μπλέιζερς - Τζαζ 102-93

bet365

Στην 3η θέση της Δύσης τερμάτισαν οι Μπλέιζερς επικρατώντας στο τελευταίο παιχνίδι των Τζαζ με 102-93 και θα αντιμετωπίσουν τους Πέλικανς, με τους Θάντερ οι Μορμόνοι.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με ένα μεγάλο ντέρμπι ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στο NBA. Στο Πόρτλαντ οι Μπλέιζερς υποδέχθηκαν τους Τζαζ και επικρατώντας με 102-93 κατάφεραν να τερματίσουν στην 3η θέση, αφήνοντας τους Μορμόνους 5ους. Έτσι οι νικητές θα παίξουν στον πρώτο γύρο των playoffs κόντρα στους Πέλικανς με πλεονέκτημα έδρας, ενώ οι ηττημένοι με τους Θάντερ με μειονέκτημα.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και κατάφεραν να πάρουν σχετικά εύκολα τη νίκη. Πρώτος σκόρερ τους ο εξαιρετικός Λίλαρντ που έφτασε τους 36 πόντους και τον ακολούθησαν οι ΜακΚόλουμ με 19 και Νούρκιτς με 13. Για τους ηττημένους ο Ρούμπιο μαζί με τον Μίτσελ είχαν από 17 και ο Γκομπέρ επίσης 13.

 

NBA Τελευταία Νέα