Συμφωνία του ΝΒΑ με το youtube! (pic)

Gazzetta team
Συμφωνία του ΝΒΑ με το youtube! (pic)

bet365

To youtube ήρθε σε συμφωνία με το ΝΒΑ, το WNBA και την G-League ώστε να έχει μέρος του «ζωντανού» τηλεοπτικού προγράμματος κατά τη διάρκεια των τελικών.

Ένας μεγάλος διαγωνισμός* με σημαντικά έπαθλα σε περιμένει στο καζίνο, από σήμερα μέχρι τις 31 Μαρτίου 2018. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα είδος χορηγικής συμφωνίας της τηλεόρασης του youtube με το ΝΒΑ, το WNBA και τη G-League τουλάχιστον μέχρι το 2019.

Μάλιστα η συγκεκριμένη συμφωνία ήρθε ύστερα από συνεχόμενα εμπόδια που έβαλε η Google τους τελευταίους μήνες, αφού θεωρεί ότι πρόκειται για είδος... εξαγοράς πελατών.

Πριν από λίγες εβδομάδες, το youtube συμφώνησε με τη λίγκα του μπέιζμπολ (MLB) για το World Series του 2018 και του 2019 ενώ έχει αποκλειστικά δικαιώματα ομάδων του MLS όπως του Λος ΄Άντζελες και του Σιάτλ.

Η συμφωνία κάνει λόγο για ένα λογότυπο το οποιο θα εμφανίζεται σε όλα τα ματς των τελικών, τόσο στα γήπεδα, όσο και στο περιθώριο των διαφημιστικών μηνυμάτων στο ABC.

Μάλιστα η youtube TV αύξησε το κόστος από τα 35 στα 40 ευρώ για τους νέους χρήστες μετά την ενσωμάτωση του NBA TV.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε στους οπαδούς του αθλήματος νέους τρόπος για να απολαύσουν τους τελικούς του ΝΒΑ , του WNBA και της G-League» δήλωσε ο Νταν Ροσομόντο, διευθυντής ενημέρωσης και επιχειρηματικής ανάπτυξης του NBA.

 

NBA Τελευταία Νέα