To gazzetta.gr μπήκε στο νέο γήπεδο των Μπακς! (gTV)

To gazzetta.gr μπήκε στο νέο γήπεδο των Μπακς! (gTV)

bet365

Η κάμερα του gTV εξασφάλισε πρόσβαση μέσα στο υπό κατασκευή νέο γήπεδο των Μπακς και σας παρουσιάζει εικόνες από το «σπίτι» του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην επόμενη σεζόν!

Επίσημο όνομα μπορεί να μην έχει ακόμα (αν και δεν θα αργήσει να αποκτήσει με πολλές εταιρίες να... σφάζονται στα πόδια των «ελαφιών» για την ονοματοδοσία), όμως, η νέα αρένα των Μιλγουόκι Μπακς είναι κατά 85% έτοιμη και από το καλοκαίρι και μετά, θα φιλοξενήσει όχι μόνο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την ομάδα του, αλλά και όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν στην πόλη του Γουισκόνσιν.

Το κόστος της κατασκευής έφτασε τα 525 εκατομμύρια δολάρια, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως το οικοδόμημα «σηκώθηκε» μέσα σε χρόνο ρεκόρ (κάτι λιγότερο από δύο χρόνια). Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της κατασκευαστικής εταιρίας Mortenson, Ράιαν Όλσον, ο οποίος ανέλαβε και την ξενάγησή μας, θα είναι για το πιο σύγχρονο γήπεδο του ΝΒΑ, ενώ ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» ποιος καλλιτέχνης ή ποιο συγκρότημα θα αναλάβει να τραγουδήσει στα εγκαίνιά του, με τα ονόματα των Τζάστιν Τιμπερλέικ, Μπιγιονσέ και Μετάλικα να έχουν πέσει στο τραπέζι.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως η ξενάγηση ήταν μια ευγενική προσφορά του τμήματος επικοινωνίας των Μπακς, οι οποίοι «άνοιξαν» το νέο τους σπίτι για λογαριασμό των αναγνωστών του gazzetta.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα