Γιάννης στο gazzetta.gr: «Είμαστε σκόνη στον άνεμο!» (gTV)

Γιάννης στο gazzetta.gr: «Είμαστε σκόνη στον άνεμο!» (gTV)

Γιάννης στο gazzetta.gr: «Είμαστε σκόνη στον άνεμο!» (gTV)

bet365

Λίγες ώρες πριν το αποψινό ματς με τους Σπερς, το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τη συνομιλία του 23χρονου Έλληνα ηγέτη των Μπακς με τον απεσταλμένο μας Αντώνη Καλκαβούρα σχετικά με την «ματιά» του προς τη ζωή, το μπάσκετ, τα χρήματα και την καθημερινότητα που προτιμά.

Αν αφήσει κάποιος στην άκρη τις αμέτρητες εντυπωσιακές φάσεις που δημιουργεί όταν βγαίνει στο παρκέ σε συνδυασμό με την ασύλληπτη πρόοδο που έχει κάνει για την ηλικία του και εμβαθύνει λίγο περισσότερο, θα συνειδητοποιήσει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει σχεδόν «ανύπαρκτη» σχέση με τους τραυματισμούς! Δηλαδή, «χτυπάει» πολύ σπάνια και όταν τραυματίζεται το σώμα του έχει την ικανότητα να ξεπερνάει πολύ γρήγορα την κάθε ατυχία.

Για του λόγου του αληθές, στα πρώτα τέσσερα χρόνια ο ηγέτης των Μπακς «έχασε» μόλις 3 παιχνίδια λόγω τραυματισμού (κι άλλα επτά συνολικά, είτε λόγω τιμωρίας, είτε λόγω απόφασης του προπονητή). Φέτος, μόνο, απουσίασε μέχρι στιγμής σε πέντε εξαιτίας της επιβάρυνσης του γονάτου του αλλά και λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στο πρόσφατο παιχνίδι με τους Κλίπερς.

Ξοδεύοντας δύο ολόκληρες μέρες, μεταξύ ξεκούρασης και θεραπείας, ο 23χρονος Έλληνας superstar των «ελαφιών» επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας κι αφού έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, στο ατομικό πρόγραμμα με τον personal trainer Σον Σουίνι (το οποίο και παρακολουθήσαμε δια ζώσης) έδειξε ότι θα ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ έναν ακόμη τραυματισμό.

Στη συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους, μετά το τέλος του σχεδόν τρίωρου work-out, διευκρίνισε ότι θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τους Σπερς, αν κι εφόσον δεν αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση στο ζέσταμα, ενώ προσπάθησε και ήταν πολύ είναι ευγενικός όταν ένας Αμερικανός συνάδελφος πήγε την κουβέντα στη ζωή με το νέο σκυλάκι της οικογένειας…

Όταν πλέον ήρθε η ώρα για να μιλήσει ελληνικά και να απαντήσει στις ερωτήσεις του gazzetta.gr, ένιωσε πιο οικεία και ανοίχτηκε, μιλώντας για μπάσκετ, για την «μπίζνα» του ΝΒΑ, για την συμβολή της προπόνησης και των εμπειριών που έχει αποκτήσει στην αλματώδη βελτίωσή του, για τα χρήματα, τους τίτλους και τις νίκες. Ο “Greek Freak” μίλησε ακόμη για το πόσο τον έχει αλλάξει ο θάνατος του πατέρα του και υπεραμύνθηκε της επιθυμίας του να μην αλλάξει πόλη!

Μιλγουόκι και πάλι Μιλγουόκι, δηλαδή; «Φίλε, πήγα στο Λος Άντζελες για το All-Star Game και δεν μπορούσα να βγω από το αυτοκίνητο! Δεν μπορώ να ζω έτσι! Στο Μιλγουόκι είμαι κανονικός άνθρωπος, πάω για φαγητό και για σινεμά και δεν με ενοχλεί κανείς…», σχολίασε όταν τον τσιγκλήσαμε λιγάκι, υπενθυμίζοντάς του ότι το κέντρο της πόλης είναι γεμάτο πόστερ και αφίσες του!

Όλη συνέντευξη στο video που ακολουθεί. Πατήστε play και απολαύστε τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα στο gazzetta.gr, το οποίο βρίσκεται στην Αμερική χάρη στην υποστήριξη του STR8 Ahead, που είναι το πρώτο άρωμα που λανσάρεται με το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα