Πάρκερ: «Όνειρο να παίξω στο γήπεδο που έπαιζε ο MJ!» (gTV)

Πάρκερ: «Όνειρο να παίξω στο γήπεδο που έπαιζε ο MJ!» (gTV)

bet365

Η κάμερα του gTV βρέθηκε στο United Center του Σικάγο, όπου οι Μπακς είχαν την πρωινή τους προπόνηση και μίλησε με τον Τζαμπάρι Πάρκερ για το όνειρό του να παίξει στη θρυλική έδρα των Μπουλς, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τα φετινά play-offs του ΝΒΑ.

Γεννημένος στο Σικάγο, όπως και κάθε άλλο παιδί της γενιάς του, ο Τζαμπάρι Πάρκερ είχε ένα όνειρο: να αγωνιστεί στο παρκέ του United Center, του γηπέδου όπου έκανε τα μαγικά του ο Μάικλ Τζόρνταν!

Λίγα χρόνια αργότερα τα κατάφερε, αγωνιζόμενος όμως όχι με τη φανέλα των Μπουλς, αλλά μ' αυτή των Μπακς και μάλιστα πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση στις 31/12/2016, όταν το Μιλγουόκι επικράτησε 116-96 των Μπουλς των Μπάτλερ, Ουέιντ, Μίροτιτς και Ρόντο, με τον Τζαμπάρι να έχει 27 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ και τον Γιάννη να μετρά 35 πόντους, 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 7 κοψίματα!

Ο νεαρός φόργουορντ των Μπακς είναι ο μεγάλος άτυχος της ομάδας, αφού έχει χάσει σχεδόν δύο ολόκληρες σεζόν λόγω χιαστών και το φετινό καλοκαίρι έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί ένα νέο συμβόλαιο με άλλη ομάδα, με τους Μπακς πάντως να μπορούν να ισοφαρίσουν την οποιαδήποτε προσφορά.

 

NBA Τελευταία Νέα