Σπερς-Ουίζαρντς 98-90

Φώτης Καρακούσης
Σπερς-Ουίζαρντς 98-90

bet365

Σημαντική νίκη για τους Σπερς που τους βάζει στο κυνήγι μέχρι και της 3η θέσης στην Δύση, με τα σπιρούνια να επικρατούν των Ουίζαρντς με 98-90.

Πολλά τα σημαντικά παιχνίδια στην σημερινή βραδιά με ένα από αυτά να διεξάγεται στο Σαν Αντόνιο. Εκεί οι Σπερς με τους Ουίζαρντς πάλεψαν μέχρι και τα τελευταία λεπτά, με τα... σπιρούνια να παίρνουν την σημαντική νίκη επικρατώντας με 98-90. Και λέμε σημαντική καθώς η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς έφτασε στο 42-30 και κυνηγάει μέχρι και την 3η θέση, εκεί που βρίσκονται οι Μπλέιζερς με 44-27. Βέβαια οι Σπερς αν δεν προσέξουν μπορούν εύκολα να μείνουν και εκτός οκτάδας, μιας και οι ένατοι Νάγκετς είναι στο 39-33.

Όσον αφορά τους μάγους, έπεσαν στο 40-31, αλλά και αυτοί μπορούν να φτάσουν μέχρι και τρίτοι στην Ανατολή, εκεί που είναι οι Καβαλίερς με 42-29. Το καλό με τους Ουίζαρντς είναι πως εκτός εξαιρετικού απροόπτου έχουν σιγουρέψει τα playoffs καθώς στην ένατη θέση βρίσκονται οι Πίστονς με 32-39. \

Στα του αγώνα όπως αναφέραμε τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες με τους γηπεδούχους να έχουν σε εξαιρετική βραδιά τον Όλντριτζ. Ο ηγέτης την φετινή χρονιά στους Σπερς είχε 27 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ τον ακολούθησε ο Άντερσον με 16. Για τους ηττημένους οι Μπιλ και Ούμπρε είχαν από 21 και οι Πόρτερ και Μαχίμι από 12.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα