Ρόντμαν: Συνεχάρη Τραμπ-Κιμ για την επικείμενη συνάντηση τους

Gazzetta team
Ρόντμαν: Συνεχάρη Τραμπ-Κιμ για την επικείμενη συνάντηση τους

bet365

Ο Ντένις Ρόντμαν έδωσε συγχαρητήρια στους Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν για την πρόθεση που εξέφρασαν να συναντηθούν μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Τα συγχαρητήρια του στους πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε ο Ντένις Ρόντμαν για την πρόθεση που εξέφρασαν να συναντηθούν μέσα στους επόμενους δύο μήνες

«Μεγάλος σεβασμός για τον πρόεδρο Τραμπ και τον Στρατάρχη Κιμ Γιονγκ Ουν για την προσεχή ιστορική συνάντησή τους. Το είχα πει το 2014: οι πόρτες θα ανοίξουν» έγραψε στο Twitter το «σκουλήκι» του ΝΒΑ, προσθέτοντας τα tags #Peace, #Love και #NotWar. ("Ειρήνη, Αγάπη, Όχι Πόλεμος").

Επίσης έκανε ανάρτηση με βίντεο που χρονολογείται από το 2014 και στο οποίο προέβλεπε το «άνοιγμα» της Βόρειας Κορέας στη Δύση. Το video έχει μονταρισμένη φωτογραφία του Τραμπ με τον Ρόντμαν και τον Κιμ, με φόντο τις σημαίες των δύο χωρών.

Σύμφωνα με την Washington Post μέχρι την περασμένη εβδομάδα ο Ρόντμαν ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε συναντηθεί με τους Τραμπ και Κιμ, μετά τον Νοτιοκορεάτη σύμβουλο σε θέματα εθνικής ασφάλειας.

 

NBA Τελευταία Νέα