ΝτεΡόζαν: «Η κατάθλιψη παίρνει το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου»!

ΝτεΡόζαν: «Η κατάθλιψη παίρνει το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου»!

Gazzetta team
ΝτεΡόζαν: «Η κατάθλιψη παίρνει το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου»!

bet365

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν μίλησε για τις δύσκολες βραδιές που πέρασε λόγω της κατάθλιψης, αποκάλυψε τη συμβουλή της μητέρας του και υπενθύμισε πως ανεξάρτητα από το πόσο άτρωτοι δείχνουμε, στο τέλος της ημέρας είμαστε όλοι άνθρωποι.

Η κατάθλιψη είναι η νόσος της εποχής μας, αυτό όμως που έχει γίνει σαφές είναι ότι δεν χτυπάει μόνο τους... κοινούς θνητούς. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, ακόμη κι εκείνοι που έχουν δόξα, χρήμα, επιτυχίες και αναγνώριση, ενδέχεται να πάσχουν από αυτήν.

Ό,τι συνέβη, δηλαδή, με τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, ο οποίος παραδέχθηκε αρχικώς στο Twitter πως «η κατάθλιψη "παίρνει" το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου» κι εν συνεχεία μίλησε στην «Toronto Star» για το πρόβλημά του!

«Είναι μια από εκείνες τις καταστάσεις που, ανεξάρτητα από το πόσο άτρωτοι δείχνουμε, στο τέλος της ημέρας συνειδητοποιούμε πως είμαστε όλοι άνθρωποι. Όλοι μας έχουμε αισθήματα. Μερικές φορές η κατάθλιψη παίρνει το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σας! Είχα πάντα δύσκολες βραδιές... Έτσι ήμουν από τότε που ήμουν νέος και έτσι εξηγείται η συμπεριφορά μου.

Αν δεν με γνωρίζεις, φαίνομαι πολύ ήσυχος. Παραμένω ανεκτικός, στον δικό μου προσωπικό "χώρο" ώστε να μπορέσω να αντιμετωπίσω οτιδήποτε με το οποίο ερχόμαστε αντιμέτωποι. Η μητέρα μου πάντα έλεγε πως δεν πρέπει να κοροϊδεύω κανέναν γιατί δεν ξέρω τι περνάει ο κάθε άνθρωπος. Δεν το έκανα ποτέ μου! Δεν με ενδιαφέρει πώς είναι ο άνθρωπος απέναντί μου, τι εθνικότητα έχει κλπ. Αντιμετωπίζω όλους το ίδιο...

Η κατάθλιψη δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι. Στην ηλικία μου, καταλαβαίνω ότι πολλοί άνθρωποι το έχουν περάσει. Είμαι εντάξει με αυτό».

 

NBA Τελευταία Νέα