«Βασιλιάς» στα τρίποντα ο Μπούκερ με ρεκόρ! (vids)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Βασιλιάς» στα τρίποντα ο Μπούκερ με ρεκόρ! (vids)

bet365

Ο Ντέβιν Μπούκερ έκανε ρεκόρ και με 28 βαθμούς κατέκτησε τον διαγωνισμό στα τρίποντα αφήνοντας πίσω του τον Τόμπσον που σταμάτησε στους 25.

Ο Χάρις ήταν αυτός που ξεκίνησε το διαγωνισμό στα τρίποντα και συγκέντρωσε 18 πόντους.

Ο Έλινγκτον των Χιτ που ακολούθησε συγκέντρωσε 17 πόντους, αφού έχασε την τελευταία μπάλα και την ευκαιρία να περάσει τον Χάρις. Ο Πολ Τζορτζ ήταν η μεγάλη απογοήτευση, μιας και μάζεψε μόνο 9 βαθμούς!

Ο Ντέβιν Μπούκερ που ακολούθησε συγκέντρωσε 19 κι ο Λάουρι με τη σειρά του πήρε μόλις 11, απογοητεύοντας μετά τον Τζορτζ.

Ο Μπράντλεϊ Μπίελ ξεκίνησε με 0/5 αλλά τελείωσε την προσπάθειά του με 15 βαθμούς. Ο Κλέι Τόμπσον στο τελευταίο του σουτ έφτασε τους 19 βαθμούς και πέρασε την επόμενη φάση, αφήνοντας τον Έλινγκτον.

Την πρώτη φάση έκλεισε ο Γκόρντον, ο περσινός νικητής ο οποίος δεν τα πήγε καλά έχοντας μόλις 12.

Έτσι, στον τελικό ξεκίνησε ο Χάρις ο οποίος μάζεψε 17 βαθμούς, αλλά ο Μπούκερ στη συνέχεια... οργίασε βάζοντας 28 (!) πόντους, κάνοντας ρεκόρ στο διαγωνισμό!

Ο Τόμπσον... πίεσε αρκετά αλλά σταμάτησε στους 25 με αποτέλεσμα ο Μπούκερ να πάρει τον διαγωνισμό τριπόντων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα