Team LeBron vs Team Steph: Αυτοί είναι οι... μονομάχοι!

Αντωνία Σπανού
Team LeBron vs Team Steph: Αυτοί είναι οι... μονομάχοι!

bet365

Είμαστε μια... ανάσα από τo 67o All Star Game και άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία την νέα διαδικασία. Υπήρξαν συζητήσεις, αλλά και ατυχίες μέχρι να διαμορφωθούν τα τελικά ρόστερ, πλέον όμως έχουμε τους φετινούς All Star και το gazzetta.gr τους παρουσιάζει.

Πολλά άλλαξαν την φετινή σεζόν στο μπασκετικό γεγονός που περιμένει με ανυπομονησία όλος ο πλανήτης. Οι ομάδες της Ανατολής και της Δύσης ανήκουν στο παρελθόν, τα πάντα άλλαξαν και οι αποφάσεις ήρθαν για να απογειώσουν ένα εξαιρετικό προϊόν.

Πλέον υπάρχουν οι δύο αρχηγοί έτσι όπως επιλέχθηκαν από τον κόσμο και τους παίκτες, αλλά και τα media και εκείνοι ήταν που πήραν την μεγάλη απόφαση για τους συμπαίκτες τους.

Τα πράγματα φέτος άλλαξαν και το ενδιαφέρον ξανά... ζεστάθηκε για όλους. Ο ΛεΜπρόν και ο Στεφ Κάρι βγήκαν οι δύο αρχηγοί και απόλαυσαν με την ψυχή τους την διαδικασία.

Βασικοί και αναπληρωματικοί μοιράστηκαν στις ομάδες, αλλά η ατυχία άλλαξε για ακόμα μια φορά τα δεδομένα και συγκεκριμένα άλλαξε μεγάλο μέρος από την ομάδα του ΛεΜπρον.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

O ΝτεΜάρκους Κάζινς ήταν ο πρώτος μεγάλος άτυχος, ακολούθησε ο Τζον Ουόλ, ακολούθησε ο Κέβιν Λαβ και τέταρτο και τελευταίο «θύμα» της ομάδας του Τζέιμς ήταν ο Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Οι ατυχίες φέτος στο ΝΒΑ, με σοβαρούς τραυματισμούς καθ όλη την διάρκεια της σεζόν είναι πλέον σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και το All Star Game δεν έμεινε έξω από αυτό.

Οι αντικαταστάτες έχουν ανακοινωθεί και το gazzetta.gr παρουσιάζει τα ρόστερ των δύο ομάδων όπως διαμορφώθηκαν έπειτα από όλα αυτά που έχουν... συμβεί.

TEAM LEBRON

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς ήταν εκείνος που είχε τις περισσότερους ψήφους και κατά συνέπεια ήταν εκείνος που επέλεξε πρώτος από τους διαθέσιμους All Stars. Ο Τζέιμς τους διάλεξε, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν και η ομάδα του δεν θα είναι η αρχική.

Την θέση του ΝτεΜάρκους Κάζινς πήρε ο Πολ Τζορτζ, την θέση του Ουόλ ο Αντρέ Ντράμοντ, την θέση του Λαβ, ο Γκόραν Ντράγκιτς και την θέση του Πορζίνγκις, ο Κεμπά Ουόλκερ.

ΒΑΣΙΚΟΙ

ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ: Captain, 14 φορές All Star, 4 φορές MVP, Καβαλίερς

Ο αρχηγός και ο παίκτης που σε αυτή την νέα διαδικασία ήταν εκείνος που πήρε τις περισσότερες ψήφους δεν ήταν άλλος από τον ηγέτη των Καβαλίερς. Εκείνος έφτιαξε την ομάδα του και θα ηγηθεί της προσπάθειας της. Ο «Βασιλιάς» είναι 14 φορές All Star, έχει βγει 4 φορές MVP και φέτος μετρά 26.3 πόντους, 8.9 ασίστ και 8.1 ριμπάουντ.

ΚΑΙΡΙ ΙΡΒΙΝΓΚ: 5 φορές All Star, 1 φορά MVP, Σέλτικς

Οι περισσότερες συζητήσεις, μετά την επιλογή των ομάδων, είχαν να κάνουν με το αν ο ΛεΜπρον επέλεξε πρώτο τον Κάιρι Ίρβινγκ, που μετά από δική του επιθυμία άφησε τους Καβαλίερς το καλοκαίρι για να μετακομίσει στην Βοστόνη και τους Σέλτικς.

Τελικά τον επέλεξε και οι δύο πρώην συμπαίκτες θα βρεθούν ξανά μαζί στο «Staples Center» για να φορέσουν για ακόμα μια φορά την ίδια φανέλα. Άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία αυτή την συνύπαρξη. Φέτος ο γκαρντ των Σέλτικς κάνει εξαιρετική σεζόν και μετρά 24.6 πόντους, 5 ασίστ και 3.6 ριμπάουντ.

ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ: 9 φορές All Star, 1 φορά MVP All Star, Ουόριορς

Στην ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι και ο Κέβιν Ντουράντ. Ο περσινός MVP των Τελικών του ΝΒΑ βρίσκεται σε ακόμα ένα All Star στην καριέρα του και είναι... χωρισμένος από τον συμπαίκτη του και αρχηγό στην άλλη ομάδα, Στεφ Κάρι. Ο KD μετρά φέτος 25.5 πόντους, 5.5 ασίστ και 6.8 ριμπάουντ.

ΑΝΤΟΝΙ ΝΤΕΙΒΙΣ: 5 φορές All Star, Πέλικανς

Ο πρώτος σκόρερ του περσινού All Star επιστρέφει στην βασική 5άδα της ομάδας του ΛεΜπρον Τζέιμς. Ο άσος των Πέλικανς που κάνει τρομερή χρονιά με την ομάδα θα βρεθεί σε ακόμα μια γιορτή του μπάσκετ. Φέτος με τους «πελεκάνους» μετρά 27.1 πόντους, 10.7 ριμπάουντ και 2.1 μπλοκς.

ΠΟΛ ΤΖΟΡΤΖ: 5 φορές All Star, Θάντερ

Ο Πολ Τζόρτζ βρέθηκε από το... παράθυρο στην βασική πεντάδα,αφού ήταν εκείνος που πήρε την θέση του άτυχου Κάζινς. Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που ο Τζορτζ θα βρεθεί σε All Star, ενώ οι αριθμοί του φέτος είναι 22.4 πόντους κατά μέσο όρο, 2.1 ασίστ και 5.4 ριμπάουντ.

TEAM STEPH

O Στεφ Κάρι ήταν ο πρώτος και καλύτερος στην Δύση και είναι και ο δεύτερος αρχηγός των δύο ομάδων. Με τις πρώτες του δηλώσεις να επικεντρώνονται στον... Γιάννη Αντετοκούνμπο κατάφερε τελικά και τον πήρε στην ομάδα του και μαζί με Χάρντεν, ΝτεΡόζαν και Εμπίντ η βασική πεντάδα του είναι... σκληροπυρηνική. Ατυχίες για τον άσο των Ουόριορς, μέχρι τώρα, δεν υπήρξαν και θα έχει την ομάδα που διάλεξε δίπλα του στο παρκέ.

ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ: Captain, 5 φορές All Star, 2 φορές MVP κανονικής διάρκειας, Ουόριορς

Ο Στεφ Κάρι είναι ο δεύτερος αρχηγός με δόξα και τιμή. Μπορεί τον Αντετοκούνμπο να μην τον πέρασε σε ψήφους, αλλά και πάλι ήταν πρώτος στην Δύση και ήταν εκείνος που την δεύτερη ομάδα του θεσμού. Ο άσος των Ουόριορς είναι πλέον έμπειρος στα All Star και θα ήθελε σίγουρα η ομάδα του να πάρει την πρώτη νίκη στην αλλαγή του θεσμού και να γράψει ιστορία. Ο Κάρι μετράει στο ΝΒΑ 26.8 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 6.5 ασίστ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: 2 φορές All Star, Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας άσος, θα είναι στα 23 του χρόνια για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στους βασικούς του All Star Game και αυτό είναι επίτευγμα από μόνο του. Μάλιστα παίκτες αλλά και media τον ψήφισαν πάνω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και με μικρή διαφορά έχασε την πρωτιά της Ανατολής. Ο «Greek Freak» είναι ο ηγέτης των Μπακς και ακόμα μια σεζόν είναι εκείνος που οδηγεί την ομάδα του. Την φετινή σεζόν στο ΝΒΑ μετρά 27.9 πόντους, 10.3 ριμπάουντ και 1.3 μπλοκ.

Φυσικά για εμάς τους Έλληνες ο Γιάννης θα είναι εκείνος που θα τραβήξει λίγο παραπάνω την προσοχή μας, σε αυτήν την γιορτή του μπάσκετ.

ΝΤΕΜΑΡ ΝΤΕΡΟΖΑΝ: 4 φορές All Star, Ράπτορς

Ο απόλυτος ηγέτης των Ράπτορς βρίσκεται και εκείνος με την σειρά του στην ομάδα του Κάρι. Ο ΝτεΡόζαν θα μοιραστεί την περιφέρεια με την αρχηγό του και οι δυο τους θέλουν να εκμεταλλευτούν τους ψηλούς του και να πάρουν μια σπουδαία νίκη.

Ο ΝτεΜαρ έχει φέτος στο ΝΒΑ 23.9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5.2 ασίστ κάνοντας ακόμα μια πολύ καλή σεζόν για τον εαυτό του και την ομάδα του.

ΤΖΟΕΛ ΕΜΠΙΝΤ: 1η φορά All Star, 76ers

Σίγουρα θα είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μορφές στο All Star Game. Ο Τζόελ Εμπίντ, που έχει τον τρόπο του να τραβάει τα βλέμματα, βρίσκεται στην ομάδα του Κάρι και δίνει άλλο... αέρα στην ομάδα του. Πάει για πρώτη φορά σε All Star Game, είναι αμέσως βασικός και τα πράγματα για εκείνον δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διασκεδαστικά. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του φέτος έχει επιστρέψει στην δράση και αποτελεί ένα πολύ δυνατό σέντερ στην διοργάνωση. Με τους 76ers έχει 23.7 πόντους, 11.1 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ.

ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ: 6 φορές All Star, Ρόκετς

Ο πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ για την φετινή σεζόν, ο Τζέιμς Χάρντεν βρίσκεται με την σειρά του στην ομάδα του Κάρι. Ο ηγέτης των Ρόκετς θα φορέσει και εκείνος με την σειρά του την φανέλα του... Κάρι και η συνύπαρξη του με τον Αντετοκούνμπο κάνει πολύ ενδιαφέρουσα την πεντάδα. Ο Χάρντεν είναι εκείνος που οδηγεί την κούρσα του σκοραρίσματος για φέτος στο ΝΒΑ και άπαντες αναμένουν με αγωνία να τον απολαύσουν και στο All Star Game.

Με την φανέλα των Ρόκετς φέτος μετρά 31.3 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8.9 ασίστ και έχει δημιουργήσει απίστευτη ανυπομονησία για την παρουσία του στο Λος Άντζελες.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

ΤΕΑΜ LEBRON

ΛΑΜΑΡΚΟΥΣ ΟΛΝΤΡΙΤΖ: 6 φορές All Star, Σπερς

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ, ο «άσος» των Σπερς, θα βρίσκεται στους αναπληρωματικούς της ομάδας του ΛεΜπρον και αυτή θα είναι η 6η του παρουσία σε All Star. O Όλντριτζ φέτος κάνει εξαιρετική χρονιά και έχει 22.4 πόντους, 8.4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΜΠΙΛ: Πρώτη φορά σε All Star, Ουίζαρντς

Ο γκαρντ των Ουίζαρντς κάνει ντεμπούτο στον θεσμό, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική χρονιά που κάνει με την φανέλα των «Μάγων», όπου μετρά 23.4 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ.

ΓΚΟΡΑΝ ΝΤΡΑΓΚΙΤΣ: Πρώτη φορά σε All Star, Χιτ

Ο Σλοβένος γκαρντ έγινε ο πρώτος παίκτης από την πατρίδα του που καταφέρνει και πηγαίνει σε All Star Game. O Ντράγκιτς μπορεί να ήταν στις πρώτες επιλογές και να πήρε την θέση του άτυχου Λαβ, αλλά το αξίζει και με το παραπάνω, αφού κάνει μια πολύ καλή χρονιά. Με την φανέλα των Χιτ μετρά 17.2 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ.

ΑΝΤΡΕ ΝΤΡΑΜΟΝΤ: 2η φορά σε All Star, Πίστονς

Ακόμα ένας παίκτης που πήρε την θέση κάποιου άλλου. Συγκεκριμένα ο Ντράμοντ, πήρε την θέση του Ουόλ, που ήταν και εκείνος τρομερά άτυχος και θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί 2η φορά στον θεσμό, φορώντας την φανέλα με το «Team Lebron».

Ο Ντράμοντ με την φανέλα των Πίστονς έχει 15.1 πόντους, 15.7 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ.

ΒΙΚΤΟΡ ΟΛΑΝΤΙΠΟ: Πρώτη φορά σε All Star, Πέισερς

Ο Βίκτορ Ολαντίπο έχει την ευκαιρία και εξαργυρώνει την πολύ καλή σεζόν του με την πρώτη του συμμετοχή σε All Star Game. Ο γκαρντ των Πέισερς έχει 24.4 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ όντας ένας από τους ηγέτες της ομάδας της Ιντιάνα.

ΚΕΜΠΑ ΟΥΟΛΚΕΡ: 2η φορά σε All Star, Χόρνετς

Ο τελευταίος που πήρε την θέση του στην ομάδα του ΛεΜπρον, καθώς ήταν εκείνος που αντικατέστησε τον Κρίσταπς Πορζίνγκις. Ο Ουόλκερ βρίσκεται για 2η φορά στον θεσμό και φέτος με την φανέλα των Χόρντετς έχει 22.9 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ.

ΡΑΣΕΛ ΟΥΕΣΤΜΠΡΟΥΚ: 7η φορά All Star, 2 φορές MVP Αll Star Game, Θάντερς

Τελευταίος αλλά όχι... καταϊδρωμένος ανακοινώθηκε ο Ουέστμπρουκ που για ακόμα μια σεζόν ο κόσμος δεν τον βγάζει μέσα στους βασικούς παρόλο που την περσινή σεζόν ήταν MVP της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ. Μετά την σχετική πλάκα, ο Ουέστμπρουκ θα μπει στο παρκέ από τον πάγκο της ομάδας τους Τζέιμς για να βρεθεί σε ακόμα ένα All Star Game. Την φετινή σεζόν έχει 25.5 πόντους, 9.3 ριμπάουντ και 10.3 ασίστ κατά μέσο όρο με την φανέλα των Θάντερς.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

TEAM STEPH

TZIMI ΜΠΑΤΛΕΡ: 4η φορά All Star, Tίμπεργουλβς

Εδώ δεν έχουμε ατυχίες. Όσοι επέλεξε ο Κάρι είναι εκείνοι που τελικά θα δημιουργήσουν την ομάδα του. Ο Τζίμι Μπάτλερ θα είναι και εκείνος με την σειρά του στον πάγκο και αυτή θα είναι η 4η φορά που θα βρεθεί σε All Star Game. Φέτος στην Μινεσότα έχει βρει τον εαυτό του και κάνει πολύ καλή σεζόν με 22.5 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

ΝΤΡΕΙΜΟΝΤ ΓΚΡΙΝ: 3η φορά All Star, Ουόριορς

Ε, δεν θα μπορούσε να μην πάρει τον συμπαίκτη του ο Κάρι και δεν άφησε απ' έξω τον Γκριν. Ο καλύτερος αμυντικός της λίγκας την προηγούμενη σεζόν και... ίσως και την φετινή βρήκε θέση στο ρόστερ της «Team Steph» και φέτος μετρά 11.3 πόντους, 7.9 ριμπάουντ και 7.3 ασίστ.

ΑΛ ΧΟΡΦΟΡΝΤ: 5η φορά All Star, Σέλτικς

Ο Αλ Χόρφορντ έχει πλέον εμπειρία στον θεσμό και ο έμπειρος γκαρντ θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο παρκέ του «Staple Center», φέρνοντας μαζί του 13.2 πόντους, 7.8 ριμπάουντ και 5.2 ασίστ.

ΝΤΑΜΙΑΝ ΛΙΛΑΡΝΤ: 3η φορά All Star, Μπλέιζερς

Ο Λίλαρντ θα συμπληρώσει τα γκαρντ της ομάδας του Κάρι, θα παίξει σε ακόμα ένα All Star Game στην καριέρα του, ενώ φέτος κάνει γεμάτη σεζόν με το Πόρτλαντ με 25.8 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 6.5 ασίστ.

ΚΑΙΛ ΛΟΟΥΡΙ: 4η φορά All Star, Ράπτορς

Ο Κάιλ Λόουρι θα αγωνιστεί και αυτός με την σειρά του στο 67ο All Star Game, μετρώντας φέτος με τους Ράπτορς 16.4 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 6.4 ασίστ.

ΚΛΕΙ ΤΟΜΠΣΟΝ: 4η φορά All Star, Ουόριορς

Ο Κλέι Τόμπσον αποτελεί ακόμα έναν... πολεμιστή που πήρε μαζί του ο Κάρι. Θα βρεθεί για τέταρτη φορά σε All Star Game, μάλιστα είχε κερδίσει και τον διαγωνισμό τρίποντων του 2016 και θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη δίπλα στον... αρχηγό του.

Φέτος με την φανέλα των Ουόριορς έχει 20.1 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ.

ΚΑΡΛ – ΑΝΤΟΝΙ ΤΑΟΥΝΣ: Πρώτη φορά All Star, Τίμπεργουλβς

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς είναι το νέο... αίμα που θα δώσει φρεσκάδα και ενθουσιασμό στην ομάδα του Κάρι. Ο νεαρός άσος των Γουλβς θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε All Satr Game και εξαργυρώνει την πολύ καλή σεζόν που κάνει. Την φετινή χρονιά είναι εντυπωσιακός και μετρά 20.1 πόντους, 12.1 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα