Τηλεοπτική σειρά η παιδική ηλικία του Ντουράντ

Τηλεοπτική σειρά η παιδική ηλικία του Ντουράντ

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Τηλεοπτική σειρά η παιδική ηλικία του Ντουράντ

bet365

Η παιδική ηλικία του Κέβιν Ντουράντ θα γίνει τηλεοπτική σειρά ώστε να αναδείξει τρόπους να μείνουν οι νέοι μακριά από προβλήματα.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Πολλοί είναι οι αθλητές οι οποίοι έχουν περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια και αυτό είναι κάτι το οποίο θέλει να αναδείξει η τηλεοπτική σειρά που θα ετοιμαστεί για χάρη του φόργουορντ των Ουόριορς.

Ο Κέβιν Ντουράντ ο οποίος διατηρεί μάλιστα εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να γυρίσει σειρά με την παιδική του ηλικία, τις δυσκολίες που συνάντησε και τα στοιχεία που τον ενθάρρυναν για να φτάσει να γίνει σταρ του ΝΒΑ.

Ο Κέβιν Ντουράντ μιλώντας για αυτό το νέο εγχείρημα ανέφερε, «Ζω και αναπνέω για το μπάσκετ από τότε που ήμουν μικρό παιδί και η ιδέα για την τηλεοπτική σειρά μού ήρθε από τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου. Υπήρχαν πολλές ξεχωριστές προσωπικότητες οι οποίες με βοήθησαν όταν ήμουν μικρός και θέλω να αναδείξω τους τρόπους που με οδήγησαν σε αυτό το σημείο αποφεύγοντας... λακκούβες»

 

NBA Τελευταία Νέα