Οι Θάντερ δεν ξέρουν τι σημαίνει fair play! (vid)
Σίγουρα οι Θάντερ δεν θα πάρουν βραβείο fair play για αυτό που έκαναν στο ματς με τους Ουίζαρντς.
Ο Στίβεν Ανταμς χτύπησε με τον αγκώνα του τον Πόρτερ χωρίς να το θέλει, με τον φόργουορντ των μάγων να γονατίζει, ανήμπορος να συνεχίζει. Αυτό δεν ενόχλησε τους διαιτητές ή την Οκλαχόμα, η οποία συνέχισε κανονικά το παιχνίδι και αστόχησε σε δύο σουτ και τελικά να τελειώνει η φάση με φάουλ.
Σίγουρα είναι κάτι που έχουμε ξαναδεί στο ΝΒΑ, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως οι Θάντερ θα μπορούσαν να πράξουν κάτι διαφορετικά, αφού ο Πόρτερ ήταν... off και το ματς γινόταν 4 εναντίον 5. Βέβαια αυτοί που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης ήταν οι διαιτητές.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.