«Σύννεφα» στους Ουίζαρντς

«Σύννεφα» στους Ουίζαρντς

Κάτια Πετροπούλου
«Σύννεφα» στους Ουίζαρντς

bet365

Η ομάδα των Ουίζαρντς συναντήθηκε για να δει τι φταίει στη φετινή τους πορεία, αλλά οι προσπάθειες για συζήτηση έπεσαν στο... κενό.

Online προκριματικά για το Powerfest. 147 τουρνουά poker με εγγυημένα έπαθλα*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Ουίζαρντς είχαν όλη την καλή διάθεση να κάτσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν, για να δουν τι τρέχει τη φετινή χρονιά, αλλά... μάταιος ο κόπος.

Το meeting της ομάδας της Ουάσινγκτον, η οποία έχει ρεκόρ 26-20 στο ΝΒΑ, δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι Τζον Ουόλ και Μπράντλεϊ Μπιλ.

Ο πρώτος, μάλιστα, άφησε και τις σπόντες του: «Κάναμε meeting. Κάποιοι το είδαν πολύ αρνητικά και αυτό κάνει κακό στην ομάδα. Αντί να το δουν θετικά, όπως κάναμε παλιά, και να το χρησιμοποιήσουμε όλο αυτό, για να χτίσουμε την ομάδα, μας κρατούν πίσω».

Από την μεριά του, ο Μπιλ υποστήριξε: «Ειλικρινά, ήταν λίγο... Δεν θα πω άσκοπο, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε αυτά που θέλαμε να πετύχουμε σε αυτό το meeting».

Τέλος, ο Τζέισον Σμιθ τόνισε πως αυτή η συνάντηση δεν έφερε κάποια κρίση στα αποδυτήρια, αλλά αυτή υπήρχε, επειδή οι Ουίζαρντς έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα και δεν παρουσιάζουν μια συνέπεια στο παιχνίδι τους. «Δεν νομίζω ότι το meeting δημιούργησε κάποιου είδους δυσλειτουργία. Νομίζω ότι είμαστε έτσι όλη τη σεζόν», είπε.

 

NBA Τελευταία Νέα