Υπό έρευνα το... χάος στο παιχνίδι των Ρόκετς με τους Κλίπερς!

Αντωνία Σπανού
Υπό έρευνα το... χάος στο παιχνίδι των Ρόκετς με τους Κλίπερς!

bet365

Ο χαμός που ακολούθησε το παιχνίδι των Ρόκετς και των Κλίπερς και τα... κυνηγητά στα αποδυτήρια βρίσκονται υπό έρευνα, με τον Τρέβορ Αρίζα να είναι το επίκεντρο των γεγονότων.

Φενερμπαχτσέ – Παναθηναϊκός Όλη η δράση της Euroleague στη bwin! (21+)

Οι έρευνες από το ΝΒΑ συνεχίζονται για να βρουν πως έφτασαν στο σημείο οι παίκτες των Κλίπερς με τους Ρόκετς, να... κυνηγιούνται για να παίξουν ξύλο στα αποδυτήρια μετά το τέλος του μεταξύ τους παιχνιδιού.

Οι αρμόδιοι έχουν καταλήξει ότι ο Τρέβορ Αρίζα είναι εκείνος που έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για όσα ακολούθησαν στα αποδυτήρια των Κλίπερς.

Όπως γίνεται γνωστό οι Πολ και Τζέιμς, που ακούστηκε το όνομα τους, προσπάθησαν να σταματήσουν τον συμπαίκτη τους, που πήγαινε για να βρει τους Ρίβερς και Γκρίφιν.

Πάντως υπάρχουν ακόμα... φωνές που ισχυρίζονται ότι ο Πολ, μαζί με τους Αρίζα και Χάνρτνεν μπήκαν από την πίσω πόρτα των αποδυτηρίων των Κλίπερς.

Το ΝΒΑ έχει πάρει κατάθεση από τους υπεύθυνους των ομάδων, προπονητές, παίκτες αλλά και προσωπικό ασφαλείας.

Ο Γκρίφιν πάντως σχολίασε για το γεγονός.

«Που θα έπρεπε να είμαστε; Ήμασταν στα αποδυτήρια μας. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι κάνουν οι άλλοι. Ελέγχουμε τι κάνουμε εμείς. Όλοι ήμασταν στις θέσεις μας. Αυτό έγινε. Αυτούς πρέπει να ρωτήσετε».

Οι Ρόκετς συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι προκλήθηκαν από τον πάγκο των Κλίπερς.

Το δράμα δεν έχει τελειωμό στην συγκεκριμένη περίσταση με το ΝΒΑ να ψάχνει να βρει την άκρη του νήματος.

 

NBA Τελευταία Νέα