Έντονος προβληματισμός στους Καβαλίερς

Κάτια Πετροπούλου
Έντονος προβληματισμός στους Καβαλίερς

bet365

Η δεύτερη ήττα από τους Ουόριορς τη φετινή σεζόν έριξε σε... βαθιές σκέψεις τους Καβαλίερς, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Έντονος προβληματισμός στους Καβαλίερς, μετά την 2η ήττα τη φετινή σεζόν από τους Ουόριορς (118-108).

Δημοσιεύματα των ΗΠΑ κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια στα ενδότερα των «ιπποτών» και για έντονη ανησυχία, καθώς πιστεύεται πως η ομάδα δεν έχει την ικανότητανα διορθώνει τα προβλήματά της.

Από τις 19 Δεκεμβρίου, οι «Καβς» μετρούν ρεκόρ 3-9 και κάποιοι αναφέρουν πως θα έπρεπε ίσως η ομάδα να προχωρήσει σε κάποιο trade.

Στις 8 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία για ανταλλαγές και ορισμένοι έχουν σκεφτεί πως θα έπρεπε οι Καβαλίερς να δώσουν ένα first-round pick από το draft του 2018, αλλά και το unprotected first-round pick που πήραν από τους Νετς, το οποίο αποκτήθηκε με την ανταλλαγή του Ίρβινγκ.

Ωστόσο, πηγές που επικαλείται το «ESPN» αναφέρουν πως αυτή δεν θα ήταν καλή κίνηση, διότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ενδέχεται να γίνει free agent τον Ιούλιο.

Μάλιστα, το «ESPN» υπογραμμίζει πως η ομάδα του Κλίβελαντ έχει μία από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα (29η-109.3π.) και τα τελευταία 20 χρόνια οι δύο ομάδες που βρίσκονται στις 2 τελευταίες θέσεις στη σχετική λίστα, δεν μπήκαν ποτέ στα playoffs!

 

NBA Τελευταία Νέα