Ο Τζόρνταν του... μπέιζμπολ γίνεται ταινία (pics & vids)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Τζόρνταν του... μπέιζμπολ γίνεται ταινία (pics & vids)

bet365

Ο Ουίλ Σμιθ είναι ο παραγωγός της ταινίας «The Prospect» που θα έχει ως θέμα την καριέρα του Μάικλ Τζόρνταν στο μπέιζμπολ.

Μετά την δολοφονία του πατέρα του στις 23 Ιουλίου 1993, ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Όπως δήλωνε εκείνες τις ημέρες «δεν έχω κάτι άλλο να αποδείξω» κι έμεινε εκτός γηπέδων.

Τουλάχιστον, όχι για πολύ. Αν και έμοιαζε τότε αποφασισμένος να μην ασχοληθεί ξανά με το μπάσκετ (κάτι που έκανε τελικά δύο χρόνια αργότερα), ο Μάικλ Τζόρνταν θέλησε να παραμείνει στον επαγγελματικό αθλητισμό μέσα από το μπέιζμπολ.

Στις 7 Φεβρουαρίου 1994, μόλις 10 μέρες πριν γιορτάσει τα 31 του χρόνια, ο Τζόρνταν υπέγραψε συμβόλαιο με τους Σικάγο Γουάιτ Σοξ αλλά έκανε ντεμπούτο με τους Μπίρμιγχαμ Μπάρονς στις 8 Απριλίου 1994. Επίσης αγωνίστηκε για λίγο και στους Σκοτσντέιλ Σκόρπιονς ωστόσο οι επιδόσεις του δεν άγγιζαν ούτε στο ελάχιστο τις αντίστοιχες του μπάσκετ με αποτέλεσμα να τα παρατήσει... πρόωρα.

To σύντομο πέρασμα του Μάικλ Τζόρνταν από τα γήπεδα του μπέιζμπολ θα γίνει ταινία με τίτλο «The Prospect», παραγωγός της οποίας είναι ο Ουίλ Σμιθ!

 

NBA Τελευταία Νέα