Μίντλετον: «Ο Γιάννης μου έμαθε ελληνικά, αδύνατο να τον...σπρώξω πλέον»

Μίντλετον: «Ο Γιάννης μου έμαθε ελληνικά, αδύνατο να τον...σπρώξω πλέον»

Gazzetta team
Μίντλετον: «Ο Γιάννης μου έμαθε ελληνικά, αδύνατο να τον...σπρώξω πλέον»

bet365

Ο Κρις Μίντλετον μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως του έχει μάθει ελληνικές λέξεις, ενώ αποκάλυψε πως πλέον δεν μπορεί να τον... σπρώξει στις προπονήσεις λόγω της σωματοδομής του «Greek Freak».

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση στη Novibet (21+)!

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για το βραβείο του MVP μίλησε ο Κρις Μίντλετον, τονίζοντας πως πλέον έχει δυναμώσει πολύ το σώμα, ενώ αποκάλυψε πως ο «Greek Greak» του έμαθε κάποιες ελληνικές λέξεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για τον ηγέτη των Μπακς στη Milwaukee Journal Sentinel

«Όταν πρωτοήρθε εδώ ήταν σαν μολύβι. Είμαστε διαφορετικοί τύποι, αλλά αμφότεροι περνάμε αρκετό χρόνο με την οικογένειά μας. Δεν βλεπόμαστε συχνά μακρά από τα παρκέ, αλλά μόλις βρεθούμε μαζί τα βρίσκουμε όλα. Έχεις τέτοιες σχέσεις με τους συμπαίκτες σου, με μερικούς έρχεσαι πιο κοντά σε σχέση με άλλους. Στο παρκέ, όμως, είμαστε ένας».

Για τις δυσκολίες του «Greek Freak» στα πρώτα χρόνια στο NBA: «Στην αρχή δεν ήξερε τόσο καλά αγγλικά. Η γλώσσα ήταν ένα εμπόδιο γι’ αυτόν και προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε και να του μάθουμε κάποια πράγματα. Του κάναμε και τη σχετική πλάκα. Μου είχε μάθει και εκείνος κάποιες λέξεις στα ελληνικά, αλλά δεν θα τις πω. Στην αρχή προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε για να νιώσει πιο άνετα. Αυτό είναι σημαντικό για παίκτη από ξένη χώρα. Αρχικά ήταν χωρίς την οικογένειά του. Προσπαθήσαμε να τον βγάλουμε έξω. Όταν ήρθε και η οικογένειά του ήταν πολύ πιο χαρούμενος”.

«Σίγουρα έχει δουλέψει πολύ στο σώμα του και είναι πολύ δυνατός πλέον. Δεν μπορώ να τον απωθήσω πια και το διασκεδάζει όταν το προσπαθώ», ανέφερε στο τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα