«Αιχμές» Μπολ για τη βοήθεια του Τραμπ στον γιο του!

Κάτια Πετροπούλου
«Αιχμές» Μπολ για τη βοήθεια του Τραμπ στον γιο του!

bet365

Ολίγον τι... ενοχλημένος φάνηκε ο ΛαΒάρ Μπολ, όταν του ζητήθηκε η γνώμη του για τη βοήθεια του Ντόναλντ Τραμπ στην υπόθεση του γιου του, ΛιΆντζελο.

Ο ΛιΆντζελο Μπολ, αφού περέμεινε λίγες ημέρες στην Κίνα, καθώς κατηγορήθηκε για κλοπή, επέστρεψε πια στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, λέγεται πως ο Ντόναλντ Τραμπ βοήθησε στον επαναπατρισμό του, καθώς μιλούσε με την κυβέρνηση της χώρας για το θέμα.

Όμως, ο ΛαΒάρ Μπολ φάνηκε ενοχλημένος από αυτό, λέγοντας πως δεν βοήθησε καθόλου ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Ποιος; Για τι ακριβώς ήταν εκεί; Μη μου λέτε τίποτα! Όλοι θέλουν να φαίνεται ότι βοήθησε», είπε και πρόσθεσε: «Όσο είναι ο γιος μου εδώ, είμαι καλά. Είμαι χαρούμενος για το πως χειρίστηκαν τα πράγματα. Αρκετοί άνθρωποι θέλουν να λένε πολλά πράγματα που νομίζουν ότι έγιναν εκεί. Προσπαθούν να δημιουργήσουν μεγάλο θέμα από το τίποτα. Είμαι από το Λος Άντζελες. Έχω δει χειρότερα πράγματα να συμβαίνουν από το να πάρει ένας τύπος γυαλιά ηλίου. Ο γιος μου έχει καλό χαρακτήρα, που μία τέτοια απόφαση δεν καθορίζει το ποιος είναι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα