Μπλέντσο: «Ήταν η ώρα για να προχωρήσω στην καριέρα μου»

Μπλέντσο: «Ήταν η ώρα για να προχωρήσω στην καριέρα μου»

Γιώργος Κούβαρης
Μπλέντσο: «Ήταν η ώρα για να προχωρήσω στην καριέρα μου»

bet365

Ο Έρικ Μπλέντσο παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, εξηγώντας ότι είχε φτάσει η ώρα για να κάνει το μεγάλο βήμα!

Το πρόγραμμα ανταμοιβής της Sportingbet κάνει τη διαφορά. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+)!

Με την απόκτηση του βραχύσωμου και συνάμα δυναμικού γκαρντ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έχει έναν ακόμα παίκτη δίπλα του για να στηριχθεί και να προχωρήσει μπροστά τη φετινή σεζόν.

Και ο Έρικ Μπλέντσο από τη πλευρά του ανυπομονεί να ξεκινήσει λέγοντας στο ESPN ότι «σημαίνει πολλά για μένα αυτή η αλλαγή. Βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου και πηγαίνω σε μια ανταγωνιστική ομάδα στην Ανατολική Περιφέρεια. Είναι μια σημαντική στιγμή για μένα και την οικογένειά μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω με τους Μπακς. Είχα μια πολύ καλή περίοδο στους Σανς, αλλά τώρα είμαι ενθουσιασμένος για αυτά που έρχονται».

Και συνέχισε: «Όπως ήταν η κατάσταση στο Φοίνιξ, είχε φτάσει η ώρα για να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Έπρεπε να βρω μια καλύτερη κατάσταση και πιστεύω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα