Το nba.com βγάζει... MVP τον Γιάννη!

Το nba.com βγάζει... MVP τον Γιάννη!

Το nba.com βγάζει... MVP τον Γιάννη!

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιγουράρει στο Νο.1 του πρώτου εβδομαδιαίου TOP-10 της επίσημης ιστοσελίδας του ΝΒΑ για τον τίτλο του MVP!

Τα όσα... εξωπραγματικά κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους πρώτους αγώνες της regular season με τους Μπακς έφεραν τον «Greek Freak» στο Νο.1 του εβδομαδιαίου TOP-10 που παρουσιάζει το nba.com σχετικά με τον MVP της σεζόν στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο!

Ο Αντετοκούνμπο πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα με το Μιλγουόκι ενώ η... εξωφρενική εμφάνισή του απέναντι στους Μπλέιζερς συνδυάστηκε με ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα, σημειώνοντας 44 πόντους. Ο Γιάννης είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση που αφορά τους Μπακς, κέρδισε στην αρχή της σεζόν την εμπιστοσύνη των GMs σχετικά με τον κορυφαίο ξένο στη λίγκα, αναδείχτηκε Παίκτης της Εβδομάδας στην Ανατολική Περιφέρεια και πλέον η επίσημη ιστοσελίδα του ΝΒΑ τον παρουσιάζει στο Νο.1 της κούρσας για τον τίτλο του MVP. Ο Έλληνας σούπερ σταρ μετράει 31.3 πόντους, 10.6 ριμπάουντ και 5.3 ασίστ μ.ό. αφήνοντας πίσω του τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Το πρώτο εβδομαδιαίο TOP-10 για τον τίτλο του MVP στο nba.com

1. Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς)
2. Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς)
3. Ράσελ Ουέστμπροκ (Θάντερ)
4. ΝτεΜάρκους Κάζινς (Πέλικανς)
5. Μπλέικ Γκρίφιν (Κλίπερς)
6. Στεφ Κάρι (Ουόριορς)
7. ΛεΜπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς)
8. Κάιρι Ίρβινγκ (Σέλτικς)
9. Κέβιν Ντουράντ (Ουόριορς)
10. Άντριου Ουίγκινς (Τίμπεργουλβς)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα