«Δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν τον Αντετοκούνμπο!»

«Δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν τον Αντετοκούνμπο!»

Νίκος Καρφής
«Δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν τον Αντετοκούνμπο!»

bet365

Ο πρώην παίκτης των Μπακς, Μάικλ Ρεντ ανέφερε πως δεν έχει ξαναδεί στη ζωή του παίκτη σαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ ο ίδιος ο Greek Freak ανέφερε πως δεν του αρέσουν οι φανταχτερές πόλεις και έδειξε την αφοσίωση του στα «ελάφια».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει τρελάνει τους πάντες στο ΝΒΑ και ήδη οι ειδήμονες της κορυφαίας λίγκας πλανήτη τον τοποθετούν ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο του MVP της regular season.

Οι New York Times έφτιαξαν ένα αφιέρωμα για τον Greek Freak στο οποίο οι Κιντ, Ρεντ και Τέρι μιλούν για τις ικανότητες του Γιάννη, ενώ ο ίδιος ο Έλληνας φόργουορντ δηλώνει πιστός στους Μπακς, αφού όπως λέει δεν του αρέσουν οι φανταχτερές πόλεις.

Ο παλιός παίκτης των «ελαφιών» και ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, Μάικλ Ρεντ έχει τρελαθεί με το ταλέντο του «Human Alphabet»: «Δεν έχω ξαναδεί κάποιον σαν αυτόν. Όλοι μας δεν έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο με αυτό στο παρελθόν. Τα νούμερα του είναι εκπληκτικά, είναι ασταμάτητος»

Ο Τζέισον Τέρι από την πλευρά του έκανε τη σύγκριση με τον Ντιρκ Νοβίτσκι: «Ο Ντιρκ είναι ο κορυφαίος Ευρωπαίος όλων των εποχών. Άλλαξε τον τρόπο που παίζεται η θέση του, Όμως ο Γιάννης δεν έχει θέση. Κάνει τα πάντα μέσα στο παρκέ και συνεχώς μαθαίνει νέα πράγματα»

Στο αφιέρωμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δηλώσεις του ίδιου του Γιάννη, ο οποίος έδειξε την αφοσίωση του στο Μιλγουόκι.

«Είμαι ένας low - profile άνθρωπος. Δεν μου αρέσουν οι "φανταχτερές" πόλεις, όπως το Λος Άντζελες ή το Μαϊάμι. Δεν ξέρω αν θα ήμουν ο ίδιος παίκτης αν αγωνιζόμουν σε αυτές τις πόλεις. Νιώθω την αγάπη του κόσμου κάθε φορά που πατάω το παρκέ. Το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό»

Τέλος για τον Greek Freak μίλησε ο προπονητής του Τζέισον Κίντ: «Είναι σαν ένα αεροπλάνο που απογειώνεται. Τώρα είναι στα 10.000 πόδια».

 

NBA Τελευταία Νέα