Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς: 100-107

Φώτης Καρακούσης
Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς: 100-107

bet365

Με έναν Γιάννη Αντετοκούνμπο από άλλον πλανήτη πετυχαίνοντας 37 πόντους, οι Μπακς ξεκίνησαν ιδανικά το πρωτάθλημα επικρατώντας μέσα στη Βοστόνη των Σέλτικς με 108-100.

Όταν ακούς παίκτες σαν τον Ντουράντ να λένε πως δεν έχει ταβάνι, ό,τι και να γράψουμε εμείς είναι λίγο. Ωστόσο πάντα αυτός ο παικταράς είναι έτοιμος να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδό του και να τρελάνει κόσμο. Αυτό έκανε και στο πρώτο φετινό παιχνίδι των Μπακς οδηγώντας τα... ελάφια στη νίκη μέσα στη Βοστόνη επί των Σέλτικς με 108-100. Όπως καταλάβατε μιλάμε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος στο TD Garden έκανε... παππάδες. Συγκεκριμένα σε 37 λεπτά πέτυχε 37 πόντους με 13/21 δίποντα και 11/13 βολές, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό, κατέβασε 13 ριμπάουντ, είχε 3 ασίστ και 3 κλεψίματα. Ε τι άλλο να έκανε για να κερδίσουν οι Μπακς;

Ο αγώνας ήταν ένα ντέρμπι που επισκιάστηκε στο ξεκίνημά του από το μήνυμα του Γκόρντον Χέιγουορντ από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, με τις δύο ομάδες στο καθαρά αγωνιστικό μέρος να πηγαίνουν σχεδόν πόντο-πόντο. Στα δύσκολα όμως μίλησε ο Γιάνναρος που πραγματοποιώντας μαγική εμφάνιση οδήγησε τους Μπακς στην μεγάλη νίκη. Για τους θριαμβευτές εκτός του Greek Freak πολλή καλή εμφάνιση είχαν οι Μπρογκντόν με 19 και Μίντλεντον και Ντελαβεντόβα με 15. Για τους ηττημένους που ακόμα να συνέλθουν από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Χέιγουορντ ο Μπράουν είχε 18, τον ακολούθησε ο Ίρβινγκ με 17, ενώ 15 είχε ο Ροζιέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα