ΛεΜπρόν: «Δεν βλέπω τίποτα θετικό στον Τραμπ»

ΛεΜπρόν: «Δεν βλέπω τίποτα θετικό στον Τραμπ»

ΛεΜπρόν: «Δεν βλέπω τίποτα θετικό στον Τραμπ»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πρωταγωνιστεί στο περιοδικό GQ και μίλησε για ακόμα μια φορά για την αντιπαλότητα με τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και για τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο «Βασιλιάς» δεν έκανε μόνο μια υπέροχη φωτογράφιση για χάρη του περιοδικού GQ, αλλά είχε και πολλά πράγματα να πει ακόμα.

Ο ηγέτης των Καβαλίερς στάθηκε για ακόμα μια φορά στην κόντρα με τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ο δημοσιογράφος Μαρκ Άντονι Γκριν τού υπενθύμισε πως το «τιτίβισμα» του που τον αποκαλούσε «ανόητο» είχε τις περισσότερες κοινοποιήσεις στο twitter, και τον ρώτησε αν ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι για εκείνον, ότι ήταν ο πόλεμος του Βιετνάμ για τον Μοχάμεντ Άλι.

«Νομίζω πως ο Άλι εκπροσωπούσε κάτι μεγαλύτερο από τον Άλι. Ήθελε να κάνει την αλλαγή για το μέλλον, χωρίς να είναι εκείνος μέσα. Αυτό έφερε ο Άλι στο τραπέζι. Δεν ξέρω πως είναι να ζεις σε κάθε πολιτεία στην χώρα, αλλά ξέρω πως είναι η ελευθερία. Ξέρω την ευκαιρία που έχει δώσει η χώρα μας στους ανθρώπους, και βλέπω αυτόν τον τύπο τώρα να έχει εξουσία και να μην καταλαβαίνει πως λέει ασυναρτησίες όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τους φίλους και την οικογένειά μου που έχουν βοηθήσει στην ανάπτυξη της χώρας. Αλλά η συσχέτιση του Άλι με τον πόλεμο... Δεν νομίζω πως θα φτάσω εγώ ποτέ σε αυτό το σημείο με τον Τραμπ», ήταν τα λόγια του Τζέιμς.

Ωστόσο, δεν δίστασε να καταφερθεί ξανά εναντίον του Τραμπ: «Το θετικό, που βλέπω στο να είσαι πρόεδρος - όχι με τον πρόεδρο που έχουμε τώρα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα θετικό γύρω από αυτόν - είναι το να μπορείς να εμπνεύσεις».

Όσο για την επιρροή του μέσω των social media, υποστήριξε πως καταλαβαίνει την ευθύνη που έχει: «Πιστεύω πως ήρθα εδώ για έναν απώτερο σκοπό. Έχουμε ανθρώπους, όχι μόνο σήμερα, αλλά με την πάροδο του χρόνου, που ήταν στις υψηλότερες θέσεις και επέλεξαν να κάνουν κάτι ή να μην το κάνουν».

Σχετικά με την σύγκριση με τον Μάικλ Τζόρνταν και το πως θα μπορούσε να τον ξεπεράσει, όπως κουβεντιάζουν οι περισσότεροι, ο «King James» ανέφερε: «Αν ήμουν πιο συνεπής και στην κορυφή της... τροφικής αλυσίδας περισσότερο από κάθε άλλον στην ιστορία του ΝΒΑ».

Best of internet