Ρίβερς για επιστροφή Αντετοκούνμπο: «Θα πρέπει να περιμένουμε, κάνει όλη τη δουλειά που πρέπει»

Ρίβερς για επιστροφή Αντετοκούνμπο: «Θα πρέπει να περιμένουμε, κάνει όλη τη δουλειά που πρέπει»

Γιαννης Αντετοκουνμπο

bet365

Ο προπονητής των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, απάντησε στο πόσο πιθανό είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να επιστρέψει στη δράση στα Play Off.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν εκτός έδρας πολύ εύκολα από τους Ορλάντο Μάτζικ οι οποίοι μπόρεσαν να επικρατήσουν με 113-88 και με αυτόν τον τρόπο τα «ελάφια» θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο των Play Off τους Ιντιάνα Πέισερς.

Ο προπονητής των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, μεταξύ άλλων κλίθηκε να απαντήσει στο ερώτημα για το αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στη δύσκολη σειρά κόντρα στους Πέισερς, με τον ίδιο ωστόσο να μη δίνει ξεκάθαρη απάντηση αναφέροντας απλά ότι τα πράγματα φαίνονται θετικά.

«Η Ιντιάνα αποτελεί έναν τέλειο αντίπαλο. Πρέπει να παίξουμε με κάποιον και είναι δυνατός αντίπαλος. Είχαν παίξει υπέροχα κόντρα σε εμάς. Μάλλον έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη εναντίον μας. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να τα καταφέρουμε.

Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει, ξέρω μόνο ότι δουλεύει.

Πρέπει να περιμένουμε για να το διαπιστώσουμε. Δεν ξέρω αν αυτό είναι αυτοπεποίθηση ή όχι. Εκείνο που γνωρίζω είναι πως κάνει όλη τη δουλειά που πρέπει, ενώ είχαμε εξαιρετικές αναφορές. Άρα αυτό είναι καλό και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να περιμένουμε».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα