Σέλτικς - Μπακς 122-119: Πρόβα τελικών Ανατολής για... λίγο και ας έλειπε ο Αντετοκούνμπο (vid)

bet365

Οι Μπόστον Σέλτικς πήραν τη νίκη στο ντέρμπι της Ανατολής απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς (122-119) εκμεταλλευόμενοι και την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η είδηση για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς στην έδρα των Μπόστον Σέλτικς είχε γίνει γνωστή αρκετές ώρες πριν από το τζάμπολ.

Η απουσία του σταρ των Μπακς δεν άλλαξε το χαρακτήρα του ντέρμπι. Αυτό κρίθηκε στο τέλος. Με τους Σέλτικς να έχουν τους γνωστούς... ήρωες (Τέιτουμ 31π., Γουάιτ 23π., 8 ασίστ, Μπράουν 21π., 8 ριμπ), αλλά και έναν αφανή, τον Πέιτον Πρίτσαρντ, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους (5/8 τρίπ.), τους 10 στη 2η περίοδο, μετά από μία χειρονομία του Πάτρικ Μπέβερλι στον Λουκ Κορνέτ. Και τον παίκτη των Σέλτικς να δηλώνει ότι θέλησε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του!

Τη γνωστή για τον Μπέβερλι, ο οποίος μετά από ένα καλάθι απέναντι στον Κορνέτ του έδειξε ότι είναι... μικρός για να τον περιορίσει.

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ ανέλαβε το σκορ για τους Μπακς, τελείωσε το ματς με 32 πόντους (οι 11 στην 4η περίοδο), ο Μπόμπι Πόρτις πρόσθεσε 24 (οι 14 στην 4η περίοδο) μαζί με 15 ριμπάουντ.

Ένα επί μέρους (21-8) των Σέλτικς, τους επέτρεψε να ξεφύγουν με διαφορά 18 πόντων (56-38), με το χάσμα να φτάνει μέχρι τους 21 πόντους και να παραμένει σε διψήφια διαφορά μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Εκεί οι Μπακς με 10-0 σερί κατάφεραν να κρίνουν την αναμέτρηση σε μία κατοχή.

Τα δωδεκάλεπτα: 33-28, 69-56, 101-83, 122-119.

Celtics - Bucks stats

Celtics - Bucks stats

@Photo credits: NBA/Getty Images, Brian Babineau/NBAE via Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα