Γουόριορς - Σίξερς 119-107: Απίθανος Κάρι τους οδηγεί, αγωνία για Εμπίντ (vid)

Δημήτρης Οικονόμου

bet365

Ο Στεφ Κάρι πέτυχε 37 πόντους και οι Γουόριορς πήραν σπουδαία νίκη επί των Σίξερς. Αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση ο Τζοέλ Εμπίντ.

Ήταν λογικό να αντιδράσουν και το έκαναν με τον πιο εμφατικό τρόπο οι Γουόριορς (20-24), επικρατώντας με 119-107 των Σίξερς (29-17). Σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο στο να δουν τι ακριβώς έπαθε ο Εμπίντ, που αποχώρησε πιάνοντας το γόνατό του τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε.

Οι Γουόριορς πήραν τα ηνία της αναμέτρησης στο δεύτερο ημίχρονο και φυσικά με τον εκπληκτικό Στεφ Κάρι να μετράει 8/13 τρίποντα, δίνοντας ακόμα μία παράσταση για τους 37 πόντους του, μαζί με 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ήταν αδύνατο να μη φτάσουν στη νίκη.

Στο τελευταίο δωδεκάλεπτο οι Σίξερς απλώς κατάφερναν να πλησιάζουν αλλά τίποτα παραπάνω. Με τον Κουμίνγκα να έρχεται ως δεύτερος σκόρερ για τους Γουόριορς με 26, την ώρα που δεν υπήρχε Κλέι Τόμπσον.

Ο Εμπίντ είχε μία άσχημη βραδιά με 5/18 εντός παιδιάς και 14 πόντους για 8 λάθη, αλλά αυτό που προέχει πλέον για τους Σίξερς είναι να μην έπαθε τίποτα σοβαρό που θα τον κρατήσει εκτός.

Πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ήταν ο Τομπάιας Χάρις με 26, έχοντας παράλληλα και 10 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-28, 52-50, 86-77, 119-107

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα