Λόνζο Μπολ: «Θα επιστρέψω. Ποτέ δεν θα μάθουμε τι θα έκαναν οι Μπουλς αν δεν τραυματιζόμουν»

Λόνζο Μπολ: «Θα επιστρέψω. Ποτέ δεν θα μάθουμε τι θα έκαναν οι Μπουλς αν δεν τραυματιζόμουν»

Λόνζο Μπολ: «Θα επιστρέψω. Ποτέ δεν θα μάθουμε τι θα έκαναν οι Μπουλς αν δεν τραυματιζόμουν»

bet365

Ο μεγάλος άτυχος των τελευταίων τριών ετών, Λόνζο Μπολ, αισιοδοξεί πως θα επιστρέψει δυνατός στη δράση, παρά την τρίτη επέμβαση στο γόνατο σε 19 μήνες, έχοντας παράλληλα να παίξει μπάσκετ περίπου τρία χρόνια.

Τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα των Μπουλς, ήταν στις 14 Ιανουαρίου του 2022 και έκτοτε βρίσκεται στα «πιτς» για τρίτη φορά, μετά από επέμβαση στο γόνατο.

Ο Αμερικανός γκαρντ, μίλησε στο podcast του Τρέι Γιανγκ, για το δύσκολο δρόμο της αποθεραπείας του, αλλά και για την αισιοδοξία του πως θα γυρίσει δυνατός.

«Δεν ξέραμε τι συμβαίνει όταν τραυματίστηκα την πρώτη φορά. Είδα όλων των ειδών τους γιατρούς. Ήταν μία κατάσταση που πήγαινε κι ερχόταν. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα επειδή δεν ήξερα τι θα μου ξημερώσει η επόμενη μέρα.

Τουλάχιστον τώρα έκανα την επέμβαση. Υπάρχει ένα πλάνο και το ακολουθούμε. Είμαι σε μία σειρά. Ελπίζω πως όλα θα λειτουργήσουν σωστά. Το αφήνω στα χέρια του Θεού και κάνω ότι καλύτερο μπορώ ζώντας με τα αποτελέσματα».

Ο Μπολ είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους «Ταύρους», ύψους 80 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά κατάφερε να αγωνιστεί σε μόλις 35 παιχνίδια.

Ουσιαστικά οι Μπουλς δεν μπόρεσαν να αναπληρώσουν το κενό του εκείνη τη σεζόν, προερχόμενοι μάλιστα από μια εξαιρετική πορεία. Η ομάδα του Σικάγο βρισκόταν στην 1η θέση της Ανατολής με τον Μπολ ενεργό στο ρόστερ, έχοντας ρεκόρ 27-13. Ο Μπολ μίλησε για το τι θα γινόταν αν δεν είχε τραυματιστεί τότε, λέγοντας:

«Θα παραμείνει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Νιώθω πολύ άσχημα, ειδικά για τον GM (Καρνισόβας), επειδή πιστεύω πως έκαναν τη σωστή κίνηση μαζί μου. Αισθάνθηκα πως ήταν το μεγαλύτερο δέσιμο που είχα με οργανισμό. Ότι βρήκα την τέλεια ομάδα για να ταιριάξει το παιχνίδι μου, να κάνω ό,τι ήθελα πραγματικά.

Αυτός ο τραυματισμός ανακάτεψε τα πάντα από νωρίς. Ένιωθα πως είχαμε μία καλή ευκαιρία αλλά ποτέ δεν θα μάθουμε πως θα εξελισσόταν».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα