Δουβίτσας: «Φοβηθήκαμε χωρίς λόγο»

Gazzetta team
Δουβίτσας: «Φοβηθήκαμε χωρίς λόγο»

bet365

Ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας μίλησε για την απώλεια του κυπέλλου και υποστήριξε ότι η ομάδα του φοβήθηκε το παιχνίδι χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Δουβίτσας υποστήριξε ότι «κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο φοβηθήκαμε το παιχνίδι, χωρίς κάποιο λόγο. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί, αλλά δεν είναι κακό να πιστεύεις ότι μπορεί να κερδίσεις μια καλύτερη ομάδα. Στόχος ήταν ξεκάθαρα να κερδίσουμε».

Και κατέληξε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καλά, στο δεύτερο, όμως, λειτουργήσαμε καλύτερα, αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν εύστοχοι. Φορτώθηκαν οι ψηλές μας με φάουλ, σφίξαμε την άμυνά μας και δημιουργήσαμε προβλήματα στον Ολυμπιακό με το ψηλό σχήμα που παίξαμε…. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και παίχτηκε ένα πολύ ωραίο μπάσκετ. Η δεύτερη θέση πάντα δίνει έξτρα κίνητρο σε όλους και για το πρωτάθλημα, αλλά και στη διοίκηση. Αυτό που εγώ πιστεύω είναι ότι θα υπάρχει συνέχεια στην ομάδα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα