Πιτίνο: «Πήραμε ένα μάθημα, αλλά και τον 24ο σερί τίτλο»!

Πιτίνο: «Πήραμε ένα μάθημα, αλλά και τον 24ο σερί τίτλο»!

Πιτίνο: «Πήραμε ένα μάθημα, αλλά και τον 24ο σερί τίτλο»!

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για τον 24ο σερί τίτλο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και για το... μάθημα που πήρε η ομάδα του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είπε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή του ΠΑΟΚ. Άλλαξαν την άμυνα τους σε ζώνη και είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει πολλές ομάδες που παίζουν τόσο μεγάλη διάρκεια σε ζώνη. Ήταν ένα μάθημα για μας και θα το έχουμε για τη συνέχεια υπόψιν μας. Είναι ο 24ος συνεχόμενος χρόνος που παίρνουμε τίτλο».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Για το μάθημα που πήρε σήμερα από τη ζώνη και πως μπορεί να το εκμεταλλευτεί στη συνέχεια, σχολίασε: «Θα είμαστε έτοιμοι στον επόμενο αγώνα. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ήμασταν ελεύθεροι και δεν ευστοχούσαμε και στην άμυνα σούταραν με τα χέρια μπροστά τους και τα έβαζαν. Αυτά συμβαίνουν στο μπάσκετ. Στα τελευταία δύο λεπτά - κι εκεί είναι που μετράει - κάναμε το παν για να κερδίσουμε και αυτό έχει σημασία. Ξέρουμε ποιος είναι το "αστέρι" μας, αλλά ο Τόμας έχει κάνει τρομερή δουλειά στα ριμπάουντ, έχει βελτιώσει πολύ τα ποσοστά του και με τον Λάνγκφορντ να έχει επιστρέψει, πιστεύω θα βελτιώνεται πολύ η εικόνα μας».

Best of internet