Η 3η και… φαρμακερή του Τέπιτς

Η 3η και… φαρμακερή του Τέπιτς

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η 3η και… φαρμακερή του Τέπιτς

bet365

Ο Μιλένκο Τέπιτς θα αγωνιστεί για 3η φορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στις δύο προηγούμενες, ήταν αθλητής της ομάδας που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (17/2, 17:00).

Ο Σέρβος γκαρντ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τη διετία 2009-11, ισάριθμες φορές έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου και άλλες τόσες… έφυγε με άδεια χέρια. Την Κυριακή (17/2, 17:00) το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τους «πράσινους» στον τελικό, υπερασπιζόμενος τα χρώματα του ΠΑΟΚ και ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα φύγει χαμογελαστός από το παρκέ. Στα 32 του χρόνια είναι ίσως ο πιο μπαρουτοκαπνισμένος παίκτης του Δικεφάλου, αυτός που μυρίζει περισσότερο από κάθε άλλον το άρωμα ενός τελικού. Μόνο οι κερδισμένοι τελικοί του είναι 17. «Στον τελικό δεν κοιτάς ποτέ με ποιον παίζεις. Είναι ένα παιχνίδι, όλα μπορούν να συμβούν. Μπαίνεις μέσα και προσπαθείς να κερδίσεις. Εμείς δεν θα έχουμε έξτρα πίεση», είπε ο ίδιος.

Γενικώς ο Σέρβος αντιλαμβάνεται πλέον καλύτερα τον ελληνικό τρόπο σκέψης. Διανύει εξάλλου την 4η χρονιά του στην Ελλάδα, αντιλαμβάνεται τον τρόπο σκέψης του κόσμου, καταλαβαίνει ότι ένα παιχνίδι… είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι. «Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος σωματείο. Πήγα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Οι Έλληνες καταλαβαίνουν, οι ξένοι δεν μπορούν να το νιώσουν. Πρέπει να αντιληφθούν το επίπεδο επίδρασης του κόσμου. Είμαι για 4η χρονιά στην Ελλάδα. Η Σερβία είναι κοντά στην Ελλάδα. Ήξερα πολλά και πριν έρθω. Ξέρω τις σχέσεις των οπαδών της Πάρτιζαν με τον ΠΑΟΚ, ξέρω πόσο παθιασμένοι είναι στην Ελλάδα. Είμαστε ευγνώμονες στον κόσμο μας που ήταν κι εδώ. Το αξίζει αυτή η ομάδα», είπε.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα