Αποθέωση για την «Βασίλισσα» στο ΟΑΚΑ! (pics)

Αποθέωση για την «Βασίλισσα» στο ΟΑΚΑ! (pics)

Gazzetta team
Αποθέωση για την «Βασίλισσα» στο ΟΑΚΑ! (pics)

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του έκαναν... pasillo για την ομάδα μπάσκετ, η οποία αποθεώθηκε στο ΟΑΚΑ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας!

Η πρόσκληση της ΠΑΕ ήταν δεδομένη, όπως και η παρουσία της ομάδας μπάσκετ στο ΟΑΚΑ. Μία μέρα μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, η Βασίλισσα γνώρισε την αποθέωση από όλους στο ΟΑΚΑ, όταν εμφανίστηκε με την κούπα. Κι όταν λέμε όλους, εννοούμε και τον Χιμένεθ με τους παίκτες του, οι οποίοι έκαναν... pasillo στον Ντράγκαν Σάκοτα και τους παίκτες του καθώς έβγαιναν από τη φυσούνα και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, κάτω από συνεχή χειροκροτήματα και συνθήματα από τους περίπου 10.000 στις εξέδρες.

Παίξε νόμιμα το Amazing Stars της Novomatic στην Sportingbet.gr, με μεγάλες καθημερινές προσφορές*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι κυπελλούχοι έκαναν τον γύρο του γηπέδου με τον κόσμο να είναι συνεχώς όρθιος ενώ οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν όταν η ομάδα πήγε μπροστά από το πέταλο της ORIGINAL 21, όπου ζητούσαν το... ευρωπαϊκό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα