Ματσάρες στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

Gazzetta team
Ματσάρες στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

bet365

H AEK υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (16:00, ΕΡΤ1) και ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (18:30, ΕΡΤ1) σε δυο σπουδαία ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Η μέρα που θα αποφασιστούν οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδος έφτασε και το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ματσάρες.

Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό (16:00, ΕΡΤ1), με τις δύο ομάδες να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα και να προετοιμάζονται για τον σπουδαίο ημιτελικό.

Η Ένωση θέλει να επιστρέψει σε τελικό μετά από πολλά χρόνια και σε αυτό θα έχει και την συμπαράσταση του κόσμου της, ενώ ο Μανωλόπουλος δεν έχει κάποια απουσία. Όσον αφορά του πράσινους θέλουν να ξεπεράσουν την ήττα από την Μπασκόνια και να επιστρέψουν σε άλλον ένα τελικά Κυπέλλου Ελλάδος (μετράει 6 σερί κατακτήσεις).

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Άρης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο «Νick Galis Hall» (18:30, ΕΡΤ1), με τους δύο αντιπάλους να θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις ήττες από Βόννη και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα,

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ενόψει του ματς, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε άλλο ένα ματς δεν θα έχει τους Σπανούλη και Τιλί, ενώ εκτός δωδεκάδας έμεινε και το νέο απόκτημα Κάιλ Ουίλτζερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα