Κύπελλο μπάσκετ Final 4: Χωρίς Παππά, Ράουτινς, Ανγκόλα στον ημιτελικό η ΑΕΚ

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Κύπελλο μπάσκετ Final 4: Χωρίς Παππά, Ράουτινς, Ανγκόλα στον ημιτελικό η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το τζάμπολ του δεύτερου (χρονικά) ημιτελικού του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό (20:00, ΕΡΤ3), έχοντας σημαντικές απουσίες. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Λάνγκφορντ.

Η προοικονομία ανάφερε πως το έργο της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό θα ήταν δύσκολο. Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του δεύτερου ημιτελικού του Final 4 της Κρήτης (από το οποίο έχουν αφαιρεθεί οι προσκλήσεις σε 28 άτομα, λόγω εμπλοκής σε επεισόδια στο παρελθόν) επιβεβαιώθηκαν και οι απουσίες των «κιτρινόμαυρων».

Ο Μπράιαν Ανγκόλα, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει ακόμη, ενώ και ο Νίκος Παππάς δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος για τον ημιτελικό, έχοντας υποστεί θλάση πριν από δύο εβδομάδες.

Η τελευταία προσθήκη στη λίστα των απουσιών είναι ο Άντι Ράουτινς. Ο Καναδός γκαρντ έκανε τα πάντα για να προλάβει τον ημιτελικό, αλλά δεν ήταν στο χέρι του.

Ήδη εκτός αγώνα ήταν ο Αντώνης Κόνιαρης (ακόμη είναι ανέτοιμος), όπως και ο Κώστας Σαξιώνης.

Την τελευταία στιγμή ο Λάνγκφορντ!

Αυτό που απομένει να φανεί είναι η κατάσταση του Κιθ Λάνγκφορντ, η οποία θα καθορίσει τη συμμετοχή του, αρχικά και έπειτα το χρόνο συμμετοχής του Αμερικανού γκαρντ.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα