Δέδας: «Τα προβλήματα μας συσπείρωσαν»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Δέδας: «Τα προβλήματα μας συσπείρωσαν»
Ο βοηθός προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί της Βαλένθια.

Στα αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Γιώργος Δέδας.

Μιλώντας στην κάμερα της «Nova» τόνισε ότι όλα αυτά συσπείρωσαν τους παίκτες της ομάδας του προκειμένου να πάρουν μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Βαλένθια.

Για τα πολλά προβλήματα του Ολυμπιακού. Υπήρξε συσπείρωση. «Συνήθως τέτοια γεγονότα με τα παιδιά που έφυγαν αλλά και τους τραυματισμούς σε φέρνουν πιο κοντά. Τα παιδιά σήμερα έπαιξαν πιο ομαδικά από ποτέ».

Για την απόδοση της ομάδας: «Στο 70-80 % των αποφάσεων των παιδιών ήταν σωστές. Χάσαμε τη δύναμη μας με τον Μιλουτίνοφ από το Low post, λίγοι παίκτες το κάνουν αυτό να παραδεχτούν όταν δεν μπορούν και να βγουν αλλά και να σφίξουν τα δόντια να παίξουν. Ο Κόνιαρης ήταν εξαιρετικός, ο Σάσα βοήθησε, ο Πρίντεζης πήρε ένα σπουδαίο ριμπάουντ που μας βοήθησε στην εξέλιξη του ματς. Σήμερα ψάξαμε να δούμε πως θα σταματήσουμε την δημιουργία του Κολόμ, τα καταφέραμε και σίγουρα έπαιξε ρόλο στη νίκη».

Για την εμφάνιση του Βεζένκοβ: «Εννοείται δουλεύει καθημερινά πριν και μετά την προπόνηση και έχει ταλέντο. Βρίσκει τον ρυθμό του σιγά σιγά όταν παίζει. Του αρέσει να παίζει στην Ισπανία φαίνεται καθώς πάλι στην Ισπανία είχε κάνει σπουδαίο ματς. Τα στάνταρ του πρέπει να είναι πολύ ψηλά. Ο Σάσα είναι ταπεινό παιδί θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο και θα παίζει πάντα με ενέργεια».